Dlugo zastanawialam sie by go przygarnac ale to az GDANSK no i najgorsze to ....... ze moj FRIGO jest b.b.zazdrosny i moje obawy chyba sa sluszne bo trudno byloby mu zaakceptowac ta PIEKNOTE . A moze nie byloby az tak.....
Mam coś o nim napisać, a więc... Aslan jest z rodzaju łakomczuchów, wieeelkich pieszczochów. Jeśli tęskni za mizianiem, nie krępuje się tego okazać i robi to tak umiejętnie, że ręce same zaczynają Go tulić
aha, jeszcze jedno - prawie wszystko robi ze mną i moją współlokatorką i uwielbia przyglądać się wszelkim pracom domowym jak - zmywanie, pranie, gotowanie i odkurzanie to jedne z Aslanka ulubionych przedstawieć ... niestety jeszcze w nich nie pomaga
No to wykapany z niego Colcik Pracuję nad TŻ, udaję wzorową żonę, ale idzie kiepsko Utul tego kochanego kotka i powiedz mu, że tu mnóstwo ludzi go kocha
Dzis dowiedzialam sie, ze znajomy szuka kota. Raczej jasnego bo corka ma rozne uczulenia i problemy ze zdrowiem. Ale =\45r=]\5tr (to byl Szeryf) w czasie badan okazalo sie, ze raczej nie jest to uczulenie na kota. Niestety dopiero w poniedzialek moge mu pokazac zdjecia. Wiec jesli nic sie nie zmieni do poniedzialu to bedziemy dzialac. Jest tylko problem transportu (Katowice) ale poczekajmy jeszcze troche.
A nuz cos sie ruszy i bede szukac dalej:))))
Chcialabym miec taka umiejetnosc:)))