Z pamiętnika Białko-Tosi (za TM :( ) i Figi (za TM :( )

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 14, 2005 17:15

Cześć dziewczyny - to ja Foczka, znalazłam was i teraz to ja bede tu zglądać :D Bo wy mi na fajne wyglądacie. I moze sie od was naucze jak mame tresowac :lol:
A jak Mała troche podrośnie to jej tez pozwole czytac wasz pamiętnik.

nikje

Od: Wto sie 30, 2005 15:56

Post » Pon lis 14, 2005 18:10

Hyhyhy :lol: Foczka, zapraszamy! :lol: A małej póki co opowiadaj własnymi słowami, niech też się uczy! :twisted:
ObrazekObrazek Tosia(*) Figusia (*), Lubo i... mała Figurka :)

kasik30

Od: Pt lut 18, 2005 16:32

Post » Czw lis 17, 2005 14:58

Z pamiętnika dziewczyn;
-Wątek ornitologiczny:

--------------------------------------------------------------------------------------

-Gupia jestes! To nie kulopatwa, tyko wlóbel!! Obrazek
-No wlóbel jak zywy, no!! Obrazek
-A to co jest? Sloka?? Obrazek
-A tego to nie znam... ale smazony bendzie pysny!! Obrazek
-ooo... zurawie lecom! Obrazek
- ooo... tu mam zurawie! Obrazek
-Wariatka! Zaraz zadzwonie i Cie zabiorom!! Obrazek
-Wujo mnie nigdy nie odda!!! Plawda wujo???? Obrazek
Moje panienki
Obrazek

wujo sredniak

Od: Nie mar 06, 2005 23:58

Post » Czw lis 17, 2005 21:11

No no, ładnie się tu wyrabia jak paniusia ciężko pracuje żeby żwirek kupić... :twisted:

To mówiłam ja, kasik :lol:

kasik30

Post » Czw lis 17, 2005 21:14

Figa jest bosssska :)
i do tego ma cudnie zielone oczy :D

gonzo

Od: Pt cze 18, 2004 20:21

Post » Pt lis 18, 2005 0:37

kasik30 pisze:No no, ładnie się tu wyrabia jak paniusia ciężko pracuje żeby żwirek kupić... :twisted:

To mówiłam ja, kasik :lol:

Kasiu to panienkom nawet na żurawie popatrzeć nie wolno? :evil: :wink:

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Wto lis 22, 2005 23:49

Z pamiętnika:

Słuchajcie, Kasik psyniosła do domu taki duuuuzy rulon! Znacy wujo psyniósł, ale nie cepiajmy się scegółów. Oni mówią, ze to dywan pozycony na imprezę zeby goście nie tupali (nie wiem co to dywan i nie wiem co to impreza, ale to nic :roll: za to wiem co to "tupać", Kasik nam cęsto mówi jak się ganiamy z Tośkom w nocy: "Dziewcyny, nie tupcie bo sąsiadów obudzicie!!!" 8O ). I słuchajcie, ten dywan, on stoi w rogu sypialni! I ja Wam mówię ciocie i wujki, jak się po nim fajowo wspina!!! 8O Do samej góry!!! 8O :D Ale tylko wtedy jak Kasik nie widzi bo jak widzi to leci do mnie albo Tośki ze spryskiwacem i ksycy: "Złaź z tego dywanu krowo jedna!" 8O :evil: No bo ona mówi, ze on pozycony, ten dywan znacy i ze go zepsujemy. Pazurkami. No ale sami powiedzcie, cy takie malutkie kotecki jak MY mogłyby cokolwiek zepsuć? Eeeee..... :twisted:
Pozdrawiamy
Figa i Tosia :lol:

kasik30

Post » Wto lis 22, 2005 23:59

o rety 8O dziewcyny! Ja wiem co to impreza! U nas sąsiad co mieszka na dole to cęsto takie cuś robi. I wtedy jest strasnie głośno, wsyscy tupią, skacą, krzycą i graja na trąbce! A rano to trzaskają dzwiami i nie daja spać! I jesce siedzą na balkonie i śpiewają! A niektórzy co się zakłaczyli to się odkłaczają przez balkon i później jest brudno w ogródku :oops:

współcuję

Denis
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Śro lis 23, 2005 0:03

Magija pisze:o rety 8O dziewcyny! Ja wiem co to impreza! U nas sąsiad co mieszka na dole to cęsto takie cuś robi. I wtedy jest strasnie głośno, wsyscy tupią, skacą, krzycą i graja na trąbce! A rano to trzaskają dzwiami i nie daja spać! I jesce siedzą na balkonie i śpiewają! A niektórzy co się zakłaczyli to się odkłaczają przez balkon i później jest brudno w ogródku :oops:

współcuję

Denis

Jezu Denis!!! 8O Nie stras bracie! 8O Pogadaj z tymi Twoimi duzymi, oni fajni ponoć som, moze by nas psygarnęli na sobotę?? :roll: Bo psecies my tu nie wycymamy! 8O A poza tym słuchaj, u nas balkon zakratowany to gdzie oni siem bendom odkłacać, ci zakłaceni??? 8O :oops: :evil:
Figunia

kasik30

Post » Śro lis 23, 2005 0:10

kasik30 pisze:
Magija pisze:o rety 8O dziewcyny! Ja wiem co to impreza! U nas sąsiad co mieszka na dole to cęsto takie cuś robi. I wtedy jest strasnie głośno, wsyscy tupią, skacą, krzycą i graja na trąbce! A rano to trzaskają dzwiami i nie daja spać! I jesce siedzą na balkonie i śpiewają! A niektórzy co się zakłaczyli to się odkłaczają przez balkon i później jest brudno w ogródku :oops:

współcuję

Denis

Jezu Denis!!! 8O Nie stras bracie! 8O Pogadaj z tymi Twoimi duzymi, oni fajni ponoć som, moze by nas psygarnęli na sobotę?? :roll: Bo psecies my tu nie wycymamy! 8O A poza tym słuchaj, u nas balkon zakratowany to gdzie oni siem bendom odkłacać, ci zakłaceni??? 8O :oops: :evil:
Figunia

a zaprasam dziewcyny, u nas jest teraz tzech chłopaków i tylko jedna dorosła dziewcyna. Sami se impreze zrobimy, tylko się odkłaccie wceśniej 8)
Denis
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Śro lis 23, 2005 0:15

Rozumiem,że chcecie się mnie pozbyć? :lol:

zosia&ziemowit

Post » Śro lis 23, 2005 0:16

Te, Denis, najpielw mówis, ze ta impreza to nic dobrego, a potem zaprasas na imprezę? 8) Coś kombinujes stary 8) Ale w sumie byłoby do pary, nie? :lol: A Tośka to by nawet do Was pasowała bo ona tes krówka :lol: Tylko duzych musielibyście do kina wysłać cy coś... :roll: :lol:
Figunia

kasik30

Post » Śro lis 23, 2005 0:17

zosia&ziemowit pisze:Rozumiem,że chcecie się mnie pozbyć? :lol:

Zosia, nie no co Ty! Ciebie nigdy! :lol: Chocias z drugiej strony to Ty mnie tsymałaś do pobierania krwi... :evil: :evil: :evil:
Figunia

kasik30

Post » Czw lis 24, 2005 0:24

kasik30 pisze:
zosia&ziemowit pisze:Rozumiem,że chcecie się mnie pozbyć? :lol:

Zosia, nie no co Ty! Ciebie nigdy! :lol: Chocias z drugiej strony to Ty mnie tsymałaś do pobierania krwi... :evil: :evil: :evil:
Figunia

No to muszę się pilnować... :wink:

zosia&ziemowit

Post » Pt gru 23, 2005 18:37

Z pamiętnika...

Słuchajcie, my tych dwunogów to nie rozumiemy. Kasik dziś dostała jakiegoś małpiego rozumu, pseganiała nas z miejsca na miejsce bo twierdziła, ze robi ŚWIĄTECNE POZĄDKI 8O Na pocątku to nawet było śmiesne, lezałyśmy sobie z Tosią na nasym nowym wypasionym drapaku (wujo nam na Gwiazdkę kupił :lol: ) i sie psyglądałyśmy jak ona gania z jednego pokoju do drugiego ze smatą, ale jak wyciągnęła z safy WARCĄCEGO POTWORA to jus psestało być śmiesnie :evil: Co ona sobie myśli w ogóle?? :evil:
Poza tym psyniosła do domu... ksaka! 8O Co więcej załozyła na tego ksaka jakieś lampki kolorowe i takie okrągłe kolorowe zecy i mówi, ze to choinka z bąbkami. No sami powiedzcie, odbiło jej, nie? Ksak jak ksak, kłujący, nie tam zadna choinka :roll:
A tak w ogóle to bez zmian. Dobze sie nam zyje... :D

Kasik mówi, ze jutro ma być Wigilia i ze sie sklada zycenia na tom Wigilie. To my chciałyśmy złozyć zycenia wsyskim, których znamy osobiście lub tym, któzy cytają nas pamiętnik (albo i jedno i drugie :lol: ): Zosi i Ewie (do zobacenia po świętach Ciocie! :wink: ), Cioci Magiji (Denis i spółka, wesołych świąt! :lol: ), Cioci Saskii, Cioci Nice (ciocia, nigdy Ci nie zapomnę, ze mnie wyciągnęłaś ze schronu! Tosia.), Cioci Kasce (Balbina, Bazylia i Was nowy kumpel...! :wink: ) nasej wirtualnej kolezance Focce, Gonzowi (tylko nie wiemy cy jesteś ciocią cy wujem... :roll: :wink: ), Cioci Oldze i Jej kotkom. Pewnie kogoś pominęłyśmy, pseprasamy... :oops: Wsyskim Wam zycymy Wesołych Świąt, zeby się Wam mazenia spełniały i zebyście zawse byli baaardzo scenśliwi. Psynajmniej w połowie tak jak my :lol:

Obrazek

Pozdrawiamy,
Tosia i Figa :lol:

kasik30

[poprzednia][następna]