Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
KaBe pisze:Znajoma stara się o kotka od jakiegoś czasu i nagle okazało się, że nie ma żadnego kotka, który chciałby mieć domek. Dlatego wpadłam na pomysł, że przecież mogę zapytać was.
Chce kotka do miziania, przytulania, kochania najbardziej na świeciei do opiekowania się nim.
Miała wcześniej kota, więc wie co to znaczy opiekować się małym mruczącym stworzonkiem![]()
Kotek nie będzie wychodził.
I najlepiej gdyby to był FACET ;)
PS. DOMEK to ja KaBe
Myszka.xww pisze:KaBe pisze:Znajoma stara się o kotka od jakiegoś czasu i nagle okazało się, że nie ma żadnego kotka, który chciałby mieć domek. Dlatego wpadłam na pomysł, że przecież mogę zapytać was.
Chce kotka do miziania, przytulania, kochania najbardziej na świeciei do opiekowania się nim.
Miała wcześniej kota, więc wie co to znaczy opiekować się małym mruczącym stworzonkiem![]()
PS. DOMEK to ja KaBe
No masz wypisz wymaluj Kostek
KaBe pisze:Myszka.xww pisze:KaBe pisze:Znajoma stara się o kotka od jakiegoś czasu i nagle okazało się, że nie ma żadnego kotka, który chciałby mieć domek. Dlatego wpadłam na pomysł, że przecież mogę zapytać was.
PS. DOMEK to ja KaBe
No ale wy z Krakowa jesteście
Myszka.xww pisze:KaBe pisze:Myszka.xww pisze:KaBe pisze:Znajoma stara się o kotka od jakiegoś czasu i nagle okazało się, że nie ma żadnego kotka, który chciałby mieć domek. Dlatego wpadłam na pomysł, że przecież mogę zapytać was.
PS. DOMEK to ja KaBe
dawno w Lodzi nie bylam
KaBe pisze:Myszka.xww pisze:KaBe pisze:Myszka.xww pisze:KaBe pisze:Znajoma stara się o kotka od jakiegoś czasu i nagle okazało się, że nie ma żadnego kotka, który chciałby mieć domek. Dlatego wpadłam na pomysł, że przecież mogę zapytać was.
PS. DOMEK to ja KaBe
dawno w Lodzi nie bylam
Spryciula![]()
Jutro przedstawię KOSTKA jego ewentualnej przyszłej mamusi, a potem my się będziemy na zwiedzanie Łodzi umawiać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 84 gości