WYSTAWA FIFe W WARSZAWIE (10-11 GRUDNIA 2005)

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon paź 10, 2005 14:42

Druk zgłoszenia na wystawę w Warszawie:

www.pfa.com.pl/zgloszenie.doc

rosyjskieniebieskie

Od: Pt maja 06, 2005 12:19

Post » Czw paź 13, 2005 17:19

OPŁATY ZA UDZIAŁ W WYSTAWIE NALEŻY PRZESYŁAĆ NA KONTO:

Stowarzyszenie Klub Felinologiczny PFA
02-796 Warszawa, ul. Kabacki Dukt 5/103

BZ WBK 93 1090 2851 0000 0001 0441 8840

w tytule wpisując imię i nazwisko oraz imię zgłaszanego kota

rosyjskieniebieskie

Post » Nie paź 16, 2005 14:33

mam takie formalne pytanie ... Bo własnie wróciłam z Warszawy ...
Czy podany adres - gdzie ma się odbyć wystawa jest aktualny i prawdziwy ?
Bo pozwoliłam sobie sprawdzić "obiekt" i bardziej jest to plac budowy, niż obiekt wystawienniczy ...
Niby wystawa ma się odbyć w grudniu, a nie wszystkie koty nadają się do prezentowania na świeżym powietrzu ... i temperaturze otoczenia ...

Czy ja pomyliłam cos ?

Może ktoś z Warszawy obejrzy dokładnie - co to tam jest - pod tym adresem i zarekomenduje ....

Go!Go!

Od: Czw wrz 08, 2005 17:35

Post » Nie paź 16, 2005 15:38

Obrazek Kocham cię Toficzku
Galeria:
Tofik, Mruczysław

Ewa221

Od: Pon paź 28, 2002 12:14

Post » Nie paź 16, 2005 16:15

Pierwsza impreza w kompleksie odbywa się 19 listopada. Wszystkie prace mają zostać zakończone do 10 listopada. Chyba nie sądzisz, że ktokolwiek podpisałby umowę na salę, która nie wiadomo kiedy ma powstać. Sprawy techniczne proszę pozostaw organizatorom.

rosyjskieniebieskie

Post » Nie paź 16, 2005 16:17

Go!Go! pisze:mam takie formalne pytanie ... Bo własnie wróciłam z Warszawy ...
Czy podany adres - gdzie ma się odbyć wystawa jest aktualny i prawdziwy ?
Bo pozwoliłam sobie sprawdzić "obiekt" i bardziej jest to plac budowy, niż obiekt wystawienniczy ...
Niby wystawa ma się odbyć w grudniu, a nie wszystkie koty nadają się do prezentowania na świeżym powietrzu ... i temperaturze otoczenia ...

8O :( :?
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Nie paź 16, 2005 16:21

rosyjskieniebieskie pisze:Pierwsza impreza w kompleksie odbywa się 19 listopada. Wszystkie prace mają zostać zakończone do 10 listopada. Chyba nie sądzisz, że ktokolwiek podpisałby umowę na salę, która nie wiadomo kiedy ma powstać. Sprawy techniczne proszę pozostaw organizatorom.

:D :ok:
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Nie paź 16, 2005 16:34

wcale nie zamierzam brać się do prac wykończeniowych ...

Tylko miałam dziś baaardzo okrągłe oczy, jak zobaczyłam żółtą tabliczkę - wizytówkę ... budowy pod adesem wskazanym, jako miejsce owianej splendorem wystawy ...

Jak mi ktoś nie wierzy - to zapraszam na spacerek ... I podziwienie owego miejsca ! Robi wrażenie, że aż ciarki drepczą po człowieku

Go!Go!

Od: Czw wrz 08, 2005 17:35

Post » Nie paź 16, 2005 16:48

Go!Go!,

Tak, jak wczesniej napisalem. Sprawy techniczne i organizacyjne pozostaw organizatorom, ktorzy wszystko maja dopiete na ostatni guzik. Nie widze takze problemu abys sama sprobowala zorganizowac wystawe. To przeciez takie dziecinnie proste... 8O

Najlatwiej jest oczywiscie wejsc na forum i podwazac wiarygodnosc wystawy i organizatora. PFA ma podpisana umowe na organizacje wystawy. Co najmniej raz w tygodniu odbywa sie wizytacja placu budowy, ktory obecnie jest juz na ukonczeniu. Bo czego Twoje oczy ujrzec nie mogly (bo sala wystawiennicza zaslonieta jest sciana), oczy organizatorow widzialy juz dziesiatki razy. Sala prawie gotowa. Wchwili obecnej instalowane sa sprawy techniczne jak: radio, nagłosnienie, telebimy. Wyposażane są także sale konserencyjne i biura.

Pierwsza impreza w kompleksie - targi luksusu i rozrywki odbywa się na miesiąc przed naszą wystawą. Nie ma się czego bać :-)

Kochani, wiecej nie napisze bo i po co? Wystawa dopieta na ostatni guzik. Prawie polowa zgloszen juz przyjeta. Sedziowie zarezerwowani, bilety wykupione, hotele tez :-)

Życzę miłego niedzielnego popołudnia,
Jakub

rosyjskieniebieskie

Post » Śro paź 26, 2005 19:14

Krążą różne informacje o centrum, w którym ma się odbyć wystawa. Postanowiliśmy więc zrobić specjalnie dla Was mini-reportaż!

Wystawa odbędzie się w najnowocześniejszej sali wystawienniczej w Polsce. Będzie to dopiero druga impreza organizowana w nowej, dopiero wybudowanej sali. Murator Expo - właściciel obiektu dysponuje powierzchnią około 4 800 m.kw. Znaczną większość stanowi powierzchnia wystawiennicza i sale konferencyjne. Są też niezbędne pomieszczenia biurowe (biuro targów, biuro prasowe) i magazynowe. Całość zarezerwowana została na Wystawę Kotów. Centrum Targowe mieści się na poziomie +3 Blue City, którego maskotką jest KOT!

Obrazek
Blue City z zewnątrz. To jedno z największych centrów handlowych w stolicy. W tym budynku znajduje się już GOTOWA sala wystawiennicza Murator Expo.

Obrazek
Dla zmotoryzowanych gości mamy bezpłatny kryty parking - wszystko na terenie kompleksu Blue City.

Obiekt mieści się na skrzyżowaniu dwu ruchliwych ulic: Al. Jerozolimskich oraz Al. Prymasa Tysiąclecia. Jest jedną z atrakcji przyciągających klientów do Blue City - drugiej co do wielkości galerii handlowej w Warszawie, znakomicie rozpoznawalnej i dobrze zlokalizowanej w centrum miasta. To jedno z zagłębi handlowych stolicy, obejmujących dwie galerie i duże centrum sportowe. W każdy weekend przychodzi tu kilkadziesiąt tysięcy klientów.

Obrazek
W wolnym czasie można wyjść z Sali Wystawienniczej aby odwiedzić choć jeden z ponad 200 funkcjonujących w Blue City sklepów. Kawiarnie, restauracje - wszystko w zasięgu ręki...

Obrazek
I jeszcze jedno zdęcie z zewnątrz...

W Blue City to nie tylko największe sklepy: „Piotr i Paweł”, Royal Collection, Empik, Cubus czy Smyk – ale liczne rozrywki:

MAGIC CITY. Wesołe miasteczko w scenografii rodem z tropikalnych wysp i przygód piratów, ekskluzywna restauracja i modny klub nocny gdzie odbywają się imprezy z udziałem DJ-ów z całego świata.

INCA PLAY. Miejsce stworzone z myślą
o dzieciach. Karuzela, diabelski młyn, skacząca wieża, rurowisko oraz automaty pomagające ćwiczyć koordynację ruchów.

STREFA GIER. Symulatory lotów, samochodów rajdowych oraz jazdy na nartach i snowboardzie, elektryczne samochodziki i kilkadziesiąt automatów do gry.

KAMUFLAGE SKATE PARK. Raj dla miłośników deskorolki, rolek, sportów ekstremalnych
oraz prawdziwie młodzieżowych klimatów.

GOKARTY. Tor kartingowy na parkingu podziemnym.

ZAKUPY I NIE TYLKO. Blue City to: 224 sklepy i punkty usługowe, Centrum wyposażenia wnętrz Home City, salon samochodowy Autocity, 20 restauracji, centrum medyczne Enel-Med.

[/b]

Obrazek
Imponujące wnętrza...

Obrazek
Nic dodać, nic ująć!

Obrazek
Może właśnie dlatego do Blue City czasami walą tłumy...

Kilka słów o promocji...

Kampania promocyjna wystawy powstanie przy udziale trzech podmiotów: Murator EXPO oraz dwóch firm obsługujących Blue City - agencji reklamowej i public relations. Promocja obejmie:

PRASA CODZIENNA. Przewidujemy publikację artykułów redakcyjnych i ogłoszeń reklamowych, dodatki tematyczne, konkursy oraz reklamę w wydaniach internetowych. Do grona współpracujących z nami tytułów prasowych należą m.in.: „Gazeta Wyborcza”, „Super Express”, „Życie Warszawy”, „Metropol”, „Echo Miasta” oraz „Oferta”.
„Super Express” zorganizuje konkurs – czytelnicy będą oglądać na łamach „SE” kandydatów to tytułu „Super Kota”, a czytelnicy zagłosują na zwycięzcę. Dziennik opublikuje informacje o kandydatach oraz ich zdjęcia.

TYTUŁY BRANŻOWE. Patronat medialny nad wystawą objął magazyn "KOT". O imprezie napiszą także: „Mój Pies”, „Przyjaciel Pies”, „Cztery Łapy”, „Fauna i Flora”, „Pies", "Kocie sprawy"

STACJE RADIOWE. Promocja na antenie stacji radiowych nie ograniczy się do spotów reklamowych. Słuchacze wezmą udział w konkursach z wartościowymi nagrodami - przy czym każde wejście antenowe będzie obudowane zapowiedziami wystawy, będą mogli także wygrać bezpłatne wejściówki na imprezę. W kampanii radiowej wezmą udział m.in.: Kolor, WaWa, PIN oraz Pogoda i TOK FM, w tym szczególnie program "Wierzę w zwierzę".

INTERNET. Informacje o Wystawie ukażą się w portalach dużych korporacji działających na rynku zoologicznym. Operator sali posiada także własną bazę danych, zawierającą kontakty do ponad 10 000 osób odwiedzających imprezy organizowane przez Murator EXPO. Osoby te otrzymają od nas specjalne zaproszenie oraz newsletter o Wystawie.

REKLAMA NA TERENIE BLUE CITY. Blue City gwarantuje intensywną promocję Wystawy wśród swoich gości: ekspozycję plakatów reklamowych oraz dystrybucję ulotek (20 000 egz.): z recepcji, która będzie stała w trakcie Wystawy (sobota-niedziela) przed wejściem głównym do Blue City, z kas supermarketu "Piotr i Paweł", na parkingu Blue City, przez "Blusie" - ludzi przebranych za Koty - maskotki Blue City. Szacujemy, że Wystawę Kotów odwiedzi ponad 15 000 gości.

PLAKATY. Informacje o Wystawie dotrą do klientów lecznic weterynaryjnych i sklepów zoologicznych w Warszawie.

Co więcej możemy dodać? Dziękujemy za zaufanie, za dziesiątki przesyłanych zgłoszeń i zapraszamy na wystawę!

rosyjskieniebieskie

Post » Czw paź 27, 2005 10:19

Ale SUPER :D :D

Jaka szkoda ze mnie nie będzie :(

Agłaja^..^

Od: Czw lip 07, 2005 12:37

Post » Czw paź 27, 2005 22:46

ZGŁOSZENIA MOŻNA TAKŻE WYSYŁAĆ FAXEM

(022) 321 69 89

rosyjskieniebieskie

Post » Pon lis 07, 2005 22:47

UWAGA:
PFA przedłuża termin przyjmowania zgłoszeń do wtorku 29 listopada 2005 roku.

rosyjskieniebieskie

Post » Śro lis 16, 2005 20:19

:P

Shan

Od: Pon lut 21, 2005 21:51

Post » Czw lis 17, 2005 8:20

tak z ciekawości - ile już jest kotów zgłoszonych?
czterej pancerni.... i piesy dwa :)
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Gacusiowa

Od: Wto gru 09, 2003 12:22

[poprzednia][następna]