HooLi pisze:Wiem, że jest cudna ale nie jest Poznania...:(:(
Spokojnie, transport się załatwi!

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
HooLi pisze:Najlepiej, zeby kotka była z Poznania. Jeśli nic nie znajdę to mama chce jechać w niedzielę na sielankę(jakby ktoś nie wiedział to taka giełda zwierząt w Poznaniu)..
HooLi pisze:kotka zostanie wysterylizowana, bo w wakację będę ją zabierać na działkę, a mama na małe się nie zgodzi.
Wiem, jakie zwierzęta są na sielance i kto je tam sprzedaje ale tym bardziej takim zwierzaczkom trzeba pomóc, bo jeśli nikt ich nie weźmie/kupi to jest możliwość, że zostaną porzucone lub zabite...:(:(
HooLi pisze:Najlepiej, zeby kotka była z Poznania. Jeśli nic nie znajdę to mama chce jechać w niedzielę na sielankę(jakby ktoś nie wiedział to taka giełda zwierząt w Poznaniu).. I bardzo ale to abrdzo zależy mamie na tricolorceZ góry dzięki ludziska za te wszystkie wiadomości
HooLi pisze:Mi tego nie mówcie, tylko mojej mamie.... Nie raz już miałam w domku zwierzaka z sielanki.. Nawet moja rodzina tam sprzedawała... W Poznaniu nie jest aż tak źle z sielanką... No ale szukam wytrwale, byle by coś znaleźć przed niedzielą...
HooLi pisze:Mi tego nie mówcie, tylko mojej mamie.... Nie raz już miałam w domku zwierzaka z sielanki.. Nawet moja rodzina tam sprzedawała... W Poznaniu nie jest aż tak źle z sielanką... No ale szukam wytrwale, byle by coś znaleźć przed niedzielą...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 22 gości