Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Aktinidia pisze:O co tu chodzi? Bliźniaki???
noowanda pisze:Kochani forumowicze poszukuję dla znajomej kociaka długowłosego, spokojnegonauczonego czystości!!!!!!!!!!!!!!!!! DOmek będzie we Wrocławiu - warunki rewelacyjne - uwaga dziecko dwu letnie jest w domu
noowanda pisze:witaj amidala -my się znamy Laughing to ja od Syberyjskiego Laughing Moja pociecha jest uczulona na pyłki , pleśń, roztocza,sierść konia, psa itp. Rozmawaiłam z lekarzem alergologiem i powiedziała mi, ze można zmniejszyć objawy stosując prosty chwyt - raz na tydzień wilgotną ściereczką dokładnie wytrzeć sierść kota - usuwa się wtedy z niej właśnie jakieś substancje które najbardziej uczulają - podobno często objawy nie ustępują po usunięciu kotka z domu ponieważ przez długi czas alergeny utrzymują się w mieszkaniu - dlatego powiedziała mi, ze usunięcie nie ma sensu. Jest jeszcze jeden aspekt - alergicy często są bardzo uczuciowi i przy problemach, zmiennych sytuacjach alergia może się ujawnić lub nasilić. A tak apropo to fajnie się spotkać na forum a nie w pracy Laughing
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka- i 20 gości