Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Anonymous pisze:Zastanawiam się nad zaadoptowaniem małej kotki. Mieszkam w Krakowie. Musi być zdrowa.
Anonymous pisze:Mogę jej zapewnić dobre warunki. Ale być może będzie to kot wychodzący. To znaczy napewno nie będę jej wyganiała, ale jeśli kotka sama będzie chciała wychodzić to ma taką możliwość. Mieszkam w szeregówce z niewielkim ogrodem. Mogę zaadoptować 1, lub 2 kotki. ( kociaki). Do niedawna miałam kotke tylko, że miała takie geny, że strasznie chciała wychodzić na podwórko i niedawno potrąciło ją auto...
I muszą to być kotki z Krakowa , bo nie mam możliwości pojechania po nie do innego miasta. Nol i kotki muszą być zdrowe.
Sama jeszcze nie wiem czy napewno wezmę kotka , ale zastanawiam się.
Anonymous pisze:ja nie chciałam przez to powiedzieć , że na pewno będę wypuszczała następnego kotka. poprostu jest taka możliwość, ale ja bym wolała tego nie robić.
Anonymous pisze:Dziękuję za rady i mam pytanie.
Podaliscie mi stronę http://www.forum.miau.pl/viewtopic.php?t=32570
I jest tam bardzo dużo kotków do zaadoptowania. A czy ktoś mógłby tutaj wypisac kotki , które są zdrowe i mogłabym je wziąść. Bo trochę się w tym gubie tyle tam postów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości