[b]Piekny rudy kotek szuka domku!!!!PILNIE!!![/b]

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lis 12, 2005 18:24 [b]Piekny rudy kotek szuka domku!!!!PILNIE!!![/b]

Witam i bardzo prosze o pomoc. W zeszlym tygodniu znalazlam kotka ( albo on mnie:)) ale niestety nie moge go zatrzymac bo mam juz kota ktory nie toleruje innych zwierzat:( Moja mama go przetrzymala tydzien i juz dluzej nie moze bo jest uczulona na koty i bardzo zle znosi jego towarzystwo.

Kociak jest cudowny, taka przytulanka, bardzo lagodny i kocha dzieci. Jest to kotek ktory mieszkal najpawdopodobniej w domku bo ucieka przez okno ale zaraz wraca. W nocy spi wtulony w moja mame :oops:

Ma ok roku i jest bardzpo czysty i oczywiscie kuwetkowy.

Rudy i ma bursztynowe oczka.

BARDZO PROSIMY O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gg 484 35 93
509 545 094
vikusia

Post » Sob lis 12, 2005 19:28

vikusia jeżeli możesz to wstaw fotki kotka, to zawsze pomaga w adopcji :) Jak kicię zobaczy ten co ma go adoptować to serducho zabije mu mocniej i domek sie znajdzie. A tak wogóle to popróbuj wśród znajomych, popromuj kotka. Dobra reklama to więcej niz polowa sukcesu :) trzymam kciuki żeby domek się znalazł

ezynka

Od: Pon sie 22, 2005 18:18

Post » Sob lis 12, 2005 19:35

Tak wiem, jutro zrobie fotki, a jesli chodzi o znajomych to juz wszyscy zostali obdarowani kotkami:) Przeze mnie:)
vikusia

Post » Sob lis 12, 2005 19:41

vikusia a gdzie kot się znajduje? chodzi mi o miejscowość i wojew. Na kociarni ktoś pytał o adopcje

ezynka

Od: Pon sie 22, 2005 18:18

Post » Sob lis 12, 2005 19:43

W Gliwicach, dowioze gdzie trzeba bedzie w wojewodztwie slaskim.
vikusia