Koszmar... kot bardzo potrzebuje choćby domu tymczasowego...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lis 12, 2005 17:11 Koszmar... kot bardzo potrzebuje choćby domu tymczasowego...

Wysyłałam zapytania dotyczące ogłoszeń adopcyjnych... jest jedno ogłoszenie... na które odpisała mi osoba i myślę, że tego kota trzeba ratować, jeśli jest rzeczywiście tak jak pisze...

BIAŁASEK - Świnoujście - PILNE!!! (nr 3747)
Województwo: zachodniopomorskie 2005-09-07
Biały milutki około roczny koteczek pilnie szuka właściciela! Kotek jest zdrowy, spokojny, uwielbia być głaskany i lubi inne zwierzęta.
Wraz z kotkiem oddam domek dla kotów ze sklepu zoologicznego i torbę do transportu:). On naprawde potrzebuje szybko kochanego domu bo jest przesłodki! Ja nie mogę go zatrzymać a nie chcę być zmuszona oddawać go do schroniska:( Bardzo prosze o kontakt!

Kontakt: Monika, e-mail: taka_fajna@poczta.fm

Napisała do mnie:
Ogloszenie jest nadal aktualne niestety kociak jest juz w gorszym stanie.
A potem:
Mieszka w domu ale cały czas siedzi za szafką schowany je odpadki i ciągle jest gryziony przez psa jak chce wysjc zza szafki.Wiec najlepiej zeby jak najszybciej znalazl dom bo moze zachorowac i umrzeć..:((((

Czy jest ktoś ze Świnoujścia lub okolic, kto mógłby pomóc... może jakiś dom tymczasowy... cokolwiek...
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Sob lis 12, 2005 17:16

Może napisz prośbę o tymczasowy domek na KOTy :(
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Wto lis 15, 2005 23:17

Co z tym kotem? wiadomo cosik?

frida

Od: Pt paź 01, 2004 0:17