LUDZIE SĄ OKRUTNI!!! POMOCY...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lis 12, 2005 12:58 Malowana

Wiemy już coś nieco o Malowanej :) już od dziś będzie u veta a imię zostanie tylko trochę zmienione :) na Malusia :) znamy rodzinę adopcyjną to nasi sąsiedzi - super ludzie. Dziś jako KOMISJA ADOPCYJNA idziemy posprawdzać jak się koteczka przyjmie w nowym domu i dać prezent z okazji chrzcin :) Po kontroli wszystko napiszemy.
Magda i Małgosia z Rybnika

_hipcia

Od: Sob lis 12, 2005 12:52

Post » Sob lis 12, 2005 12:58

hipcia co już wiesz? :roll:
Gość

Post » Sob lis 12, 2005 13:00

aha, sorki nie wyswietliło mi sie :lol:
Gość

Post » Sob lis 12, 2005 13:30

ja pi.....pi...pi.... brak mi slow na tych idiotów/za słabe słowo/co kicie tak pomalowali mogli sobie swoje głupie pały pomalować to by ich jeszcze bardziej wyróżniało z tłumu.musiałam gdzies dać upust nerwom po tym jak to przeczytalam. ale bardzo mnie cieszy to ze malutka ma juz domek. tak powinny sie konczyc historie wszystkich bezdomnych kocuniów i n psiaczkow tez.i reakcja powinna byc prawidlowa taka jak u osoby ktora sie zajeła kicią a nie przeszła obok.uswiadamiajmy w tym swoich znajomych ,swoje dzieci, wszystkich kogo sie da.
Gość

Post » Sob lis 12, 2005 13:46

Yupi!!!! Kotka znalazła juz nowy dom!!! DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM...szczególnie hipci, dzieki której Malowana znalzła nowy do i.....jej kłopoty dobiegły końca. I chciałabym powiedzieć, że to takie budujące, ze sa na świecie ludzie kochający zwierzęta....a nie tylko bestkie które je zamęczają! Jeszcze raz dziękuję wszystkim. :P
monika/rybnik

Post » Sob lis 12, 2005 14:04 Malowana

Cze Moniko , to Tobie kotek w zasadzie zawdzięcza inne życie . Dom będzie na pewno superowy . Już tam nasz przyjaciel Olo ( syn tego pana ,który Malowaną adoptował ) zadba . Olo to kolega szkolny mojej córki ( totalnie zakręconej kociary ) i wiemy , że Olo zawsze marzył o kotku .Odwiedza nas i nasze 3 koty bardzo często ,więc znałyśmy jego marzenia . Teraz aktualnie Olo leży złożony totalnie przez anginę ropną ,więc będzie miał wspaniały prezent w postaci przyjaciela na lata :)
Dzięki Moniko za taką postawę :) Co do tych "malujących" wolę się nie wypowiadać
Małgosia ( zza hałdy , bo z Chwałowic )

_hipcia

Post » Sob lis 12, 2005 17:03

Wspaniale wiesci. Pozdrawiam Rybnik!! Justyna z Nowin :lol:

Teraz Bielsko :roll:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Sob lis 12, 2005 18:24 Po wizycie

Jesteśmy po wizytacji :lol: Malowana jest bardzo rozkosznym kociakiem . Ma tak na oko ok. 2 miesiące ,więc szybko zapomni o swych przeżyciach . Zresztą już wygląda na wyluzowaną ,choć "pomalowaną" . Skacze , bawi się , ma apetyt i pięknie załatwia się do kuwety . Wet powiedział , że farba się z czasem wykruszy i należy to zostawić . Najgorzej wyglądają te jej zielone uszka . Ale należy mieć nadzieję , że na uszkach też to się z czasem wykruszy . Łapki od spodu też ma jakieś zabetonowane ( między opuszkami ) ,ale nie wygląda to tragicznie .
W poniedziałek pojedzie jeszcze raz do weta , bo ma na 100 % zainfekowane uszka .
Jak będą zdjęcia to moja córa je wklei .
Buziaki
Małgosia[/list]

_hipcia

Post » Sob lis 12, 2005 19:07

wow....ale jestem zadowolona z tak wspaniałego obrotu sprawy :-) chyba Malowana nie mogła lepiej trafić :P ,jeszcze wczoraj może groziła jej śmierć albo schronisko, s dziś........ :P Z niecierpliwością czekam na jej dalsze losy i zdjęcia! :!:
monika/rybnik

Post » Pon lis 21, 2005 16:04 Zdjątka Malusi

Witam
Tym razem pisze córka hipci :) Coś się nie idzie zalogować :(
Mam za zadanie 8) wkleić zdjęcia kici :) Mam też dobrą wiadomośc. Malusia jest już zadomowiona i szaleję. Jak to mały kotek rozwala wszytsko co się da :) Jest bardzo wesoła i pogodna. Na dzjęciach ma jeszcze na sobie farbę, ale teraz już się wukruszyła.

no więc jak widać Malusia jest już czysta

Obrazek
Obrazek

tutaj atakuje lusrto, bo myśli, że to inny kot :) byłam przy tej zabawie wyglądało to wręcz komicznie :lol:

Obrazek

tutaj sobie spokojnie leży w torebce 8)

Obrazek

Mam jeszcze dwa zdjęcia, ale nie chcą się wkleić
Więc na dziś to wszytsko [/list]
Gość

Post » Pon lis 21, 2005 16:23

:D cudnie
cieszę sie, że tak pięknie się wszystko potoczyło :)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pt sty 27, 2006 20:54 Chcemy pokazać Malunię

Malunia ( swego czasu znaleziona w lesie w Rybniku z pomalowanymi uszkami na zielono ) szuka kontaktu ze swoją ratowniczką . Chcemy przesłać zdjątka przepięknej trikolorki , która opanowała cały dom i serca wszystkich domowników .

_hipcia

Post » Pt sty 27, 2006 21:36

ale historia...
Hipcia, monika... jestesci SUPER

aaa jakies namiary na monike byly w 1 poscie :D
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Nie sty 29, 2006 20:58

jak sie czyta takie historie to wraca nadzieja. jestescie wspaniali. moze inne kotki tez znajda domki, bo juz zaczynalam watpic. pozdrawiam mocno.
Tao i Zen sa szczesliwa para

vivid1

Od: Wto sty 17, 2006 0:20

[poprzednia]