Słuchajcie nie mam za bardzo wielkich mozliwosci jezeli chodzi o net klikam z pracy gdyby ktos z was wiedział o takim trasporcie prosze o tel .889357005 .
Nie bede dzwonił do włascicieli jezeli nie wiem, kiedy bedziemy mogli zabrac kotka
jak już wszystko dogadacie, to zawieś w wątku transportowym na KOTY, ze potrzebujesz pilnie skąd dokąd, do tej pory forumowicze świetnie się organizowali Cieszę się, ze będzie domek!!!
Zadzwoń do właścicieli, może oni coś pomogą, poza tym po co mają dalej szukać domku, zaklepcie sobie kocinę, bo Wam ktoś ją sprzed nosa "sprzatnie" a na transport poczeka w swoim dotychczasowym domu, tak jak czekała na Was.
Sprawa wyglada tak kotka wezmie moja kolezanka .
moja znajoma weterynarz bedzie w Warszawie 16-tego wiec pozostaje tylko sprawa taka-Kto pomoze przechowac koteczke do tej daty ci państwo chca ja szybko oddac ze wzgledu na chorobe dziecka Ludzie z Warszawy licze na was
Andrzeju, czy pytales tych ludzi czy kotka nie moze zostac u nich do 16go? Pani mowila ze przetrzyma kocice tak dlugo jak trzeba bedzie a to jeszcze kilka dni przeciez tylko.
" (...) Ty nieuku pisowski!" "Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce." https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein
Dwoniłam dzisiaj do tej pani.
Upewniłam się, ze kotka może u nich czekać na dom.
Ale ona chyba nie zrozumiała, bo mówila o 26 listopada...
Może Ty Andrzeju albo kolezanka zadzwobilibyście jeszcze raz i dogadali sprawe dokladnie?
Jestem po rozmowie z tymi ludzmi kotka moze zostac do 16-go u nich jednak moja znajoma nie zna wawy i prosi aby ktos dowiózł koteczke na dworzec PKP ci państwo nie maja transportera .
Ona bedzie czekała tego dnia z transporterem na PKP czy ktos z wawy mógłby tym sie zajac?