Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
MARTA_WYRZYKOWSK pisze:Sytuacja wygląda tak ,że chciałabym aby Karata adpotował ktoś z forum. Pierwsza zgłosiła sie Nezumi, a później Hanuś. Więc rozstrzygam tylko te można by powiedzieć "kandydatury". Mimo spisywania umowy adpocyjnej nie mam 100 procentowej pewnosci,że ktoś nie bedzie chciał go rozmnożyć, mysląc ,że bedę takie ładne kociaki, które bedzie można sprzedac. Wiem,że osoba z forum tego nie zrobi. Jeżeli jakaś jeszcze osoba z forum bedzie zainteresowana Karatem to proszę o napisanie mi na pw czegoś o sobie. Zależy mi tylko na tym,żeby znalazł naprawdę dobry dom, a że jest ładnie umaszczony to moge poprzebierac w domkach![]()
Nezumi poszło pw.
Anonymous pisze:MARTA_WYRZYKOWSK pisze:Sytuacja wygląda tak ,że chciałabym aby Karata adpotował ktoś z forum. Pierwsza zgłosiła sie Nezumi, a później Hanuś. Więc rozstrzygam tylko te można by powiedzieć "kandydatury". Mimo spisywania umowy adpocyjnej nie mam 100 procentowej pewnosci,że ktoś nie bedzie chciał go rozmnożyć, mysląc ,że bedę takie ładne kociaki, które bedzie można sprzedac. Wiem,że osoba z forum tego nie zrobi. Jeżeli jakaś jeszcze osoba z forum bedzie zainteresowana Karatem to proszę o napisanie mi na pw czegoś o sobie. Zależy mi tylko na tym,żeby znalazł naprawdę dobry dom, a że jest ładnie umaszczony to moge poprzebierac w domkach![]()
Nezumi poszło pw.
A jeżeli jest brzydki to może iśc do byle kogo?????? dziwne jest dla mnie takie podejście do sprawy,a zauważyłam jeszcze że ładne koty rozchodzą się jak świeże bułeczki i to "wsród swoich" a ktoś obcy już nie jest brany pod uwagę
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 18 gości