Anonymous pisze:aga23.. kota jest teraz w szczecinie tak? To po co macie jechać ze szczecina do bygdoszczy i zbierać takie pieniądze wielkie skoro mozecie jechać ze szczecina do warszawy a z warszawy do bydgoszczy zawiozła by kotkę Frida która na tej trasie bedzie jechać ?
Że sie tak wtrącę BTW: a jak miałaby wrócić ta osoba z Warszawy do Szczecina: teleportacja? - koszta podobne w gruncie rzeczy: i tak trzeba jechać w dwie strony
Mam za to inną uwagę: trasa Bydgoszcz - Szczecin ma 267 km, to niewiele więcej niż Szczecin-Poznań (235 km) - ja na tej trasie tankuję
benzynę za 130 zł i spokojnie jadę w dwie strony (przy spalaniu średnio 6 l/100km). Uwzględniając nawet większe o 20% zuzycie gazu i te dodatkowe nawet 40 km oraz ceny gazu, to żadną miarą nie wychodzi mi aż 160 zł

Dobrze to wyliczyłyście dziewczyny?
Chyba, że te 160 zł obejmuje już wizytę u weta, odrobaczenie i odpchlenie kotki, bo już sie w tym pogubiłam
Swoją drogą - szukam nadal transportu, będę dzisiaj wieczorem wiedziała o jednej ewentualnej możliwości, to dam znać.