ZDROWE, MAŁE KOTKI SZUKAJĄ KOCHAJĄCYCH DOMKÓW!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 03, 2005 16:03 ZDROWE, MAŁE KOTKI SZUKAJĄ KOCHAJĄCYCH DOMKÓW!

Kotki urodziły się 29.09.05roku. Są zdrowe, piękne, wesołe, itd. Uwielbiają zabawy, towarzystwo ludzi. Żyją razem z owczarkiem niemieckim, więc chyba nie boją się psów. :) Oddam je za darmo. Nie są rasowe, ale to chyba nie jest ważne. :)

Kocurek jest kochany. Uwielbia się przytulać, ale potrafi też być "niegrzeczny" (jednak trudno się na niego gniewać). Jest buro-żółty.Ma wielkie mądre oczy, które tylko proszą, żeby się pobawić. :)

Jedna kotka jest buro-czarna. Jest najspokojniejsza z całego rodzeństwa. Lubi zabawę oczywiście, ale nie rozrabia tak jak jej siostra (buro-biała). Wszyscy ją kochamy i jest bardzo, bardzo ładną koteczką z bystrym pyszczkiem.

Koteczka buro-biała to największa łobuziara, ale można jej wszystko wybaczyć jeśli spojrzy się na nas swoimi pięknymi, błyszczącymi oczkami... (przy prawym oczku ma taką plamkę, która przypomina łezkę, ale kotka nigdy nie jest smutna...) Kiedy się zmęczy uwielbia spać na ramieniu człowieka (oczywiście takiego, który leży w cieplutkim łóżeczku :) )

No i najstarsza i największa kotka czarno-biała. Jest słodziutka i mądra. Nie rozrabia, ale nie jest także zamknięta w sobie :)) Kocha towarzystwo ludzi i bardzo często siedzi przy ich nodze :P

Chciałabym, aby ich właścicielami zostały osoby kochające koty i które potrafią się nimi zaopiekować.

Zainteresowanych proszę o kontakt ze mną! Jestem z Piastowa koło Warszawy. Mój mail: ebefka@o2.pl
Mój numer gadu-gadu: 1524906

Pozdrawiam serdecznie i proszę o zgłoszenia w jak najszybszym czasie!
Ewa :)
Effka

Post » Czw lis 03, 2005 16:06

Poprosimy o zdjecia :)
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Czw lis 03, 2005 16:34

pamietaj, ze najlepiej dla kotkow, zeby byly z mama ok 12 tyg - te sa jeszcze bardzo mlode, ale mozna juz zbierac zapisy :)
Gość