WROC 3 uratowane dzieciaczki DENNIE JEST

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 30, 2005 18:39 WROC 3 uratowane dzieciaczki DENNIE JEST

kociak z Viscoplastu - ok 8-9 tygodni, krowka o nieustalonej jeszcze płci, zdjecia niedlugo lub wezmę do siebie na tymczasem :? bo inaczej tego nie widze... jeśli TZ mnie nie rzuci - odchucham i przygotuję do adopcji... :oops:

Zdjęć nie mam i nie wiem czy się doproszę bo mąż pani, która dała mi znać o tym kotku pracuja tam tylko na pół etatu, nikt obcy nie może wejść na teren zakładu, a nawet on nie może za bardzo robić zdjęć bo ochrona bardzo cięta. Dlatego psychicznie się przygotowuję do rozmowy z TZem bo tylko jak do domu tymczasowego trafi ma szanse na foty i nie zdziczeć (na razie jest dokarmiany i nie boi sie człowieka).

Czarna-Piękna - 8 tygodni, czarna koteczka , znaleziona przez dobrych ludzi w wieku kilku dni, wykarmiona pipetką, oswojona, piękna, bardzo pro-ludzka jak każdy kot wychowany od niemowlęctwa przez człowieka. Kontakt do domu tymczasowego przeze mnie. Zdjęć nie mam, staram się o nie.

KOCUREK SPECJALNEJ TROSKI:
czarny kocurek - słabiej widzi - 8 tygodni, znaleziony w koszmarnym stanie jako 3tyg kocię, z zaawansowanym KK, kończy już leczenie, niedługo do wydania, tylko do domu niewychodzącego, bo oczy po KK trochę zmienione, widzi ale ma ograniczone pole widzenia. Kontakt do opiekunow tymczasowych przeze mnie. Zdjęć nie mam, staram się o nie.
Ostatnio edytowano Sob lis 05, 2005 16:15 przez Lena, łącznie edytowano 1 raz

Lena

Od: Śro wrz 29, 2004 13:00

Post » Nie paź 30, 2005 19:34

hop do góry po domki!!

Dasia

Od: Sob lip 23, 2005 20:51

Post » Nie paź 30, 2005 19:48

Pod tym adresem poszukują czarnej koteczki malutkiej: figura@blackhorse.pl Może będzie domek.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Nie paź 30, 2005 20:20

Dzieki safiori!!!

Wlasnie dostalam ekspresowy telefon z Walbrzycha w sprawie Czarnej-Pieknej (ekspresowy bo ledwie po poludniu wystawilam ja na Kocie Zycie a Pan juz dzwonil). Pan przezyl przepytke pomyslnie, na maila wlasnie mu leci wzor umowy bo nie wiedzial co to, ale sie nie opieral. Na przyszly tydzien chce sie umowic na spotaknie z domem tymczasowym, chetnymi na dom staly i ze mna oczywiscie.

Ale napisze pod tego maila bo jeszcze 2 mamy całe czarne damulki.

Lena

Post » Pon paź 31, 2005 5:59

2 słodyczy wciaz do wziecia!

Lena

Post » Pon paź 31, 2005 15:53

Czarnuszki czekaja!

kiwi

Od: Pt lis 14, 2003 22:32

Post » Pon paź 31, 2005 17:44

zrobilam dzis zdjecia Czarnej-Pieknej wstepnie zaklepanej.

Wczoraj wyslalam na maila tym ludziom wzor umowy bo chceili wiedziec jak to wyglada. Od tej pory cisza. Czyzby to ich wystraszylo? Moja umowa jest troche wypasiona i wyglada jak epopeja eh.... ma 2 strony eh... moze powinnam ja inaczej sformulowac...

I w ogole troche uwazam ze ta mala zakatarzona i oczy troche lzawe, kichnela jak bylam a mowili ze taka zdrowa. Ksiazeczki nie ma, odrobaczona nie byla, szczepiona tez nie no ale to zrozumiale bo jeszcze mloda, diete tez ma wg mnie niezbyt ale maz tej pani twierdzil ze nie ma rozwolnienia (serki, surowe mieso itp eh... ) Gosc mowil ze nie byla odrobaczana ale musze z kobieta pogadac bo moze on wszystkiego nie wie.

Zdjecia wkleje jak obrobie. Jeszcze dzis jesli wczesaniej nie zalegne.

Lena

Post » Pon paź 31, 2005 17:46

zrobilam dzis zdjecia Czarnej-Pieknej wstepnie zaklepanej.

Wczoraj wyslalam na maila tym ludziom wzor umowy bo chceili wiedziec jak to wyglada. Od tej pory cisza. Czyzby to ich wystraszylo? Moja umowa jest troche wypasiona i wyglada jak epopeja eh.... ma 2 strony eh... moze powinnam ja inaczej sformulowac...

I w ogole troche uwazam ze ta mala zakatarzona i oczy troche lzawe, kichnela jak bylam a mowili ze taka zdrowa. Ksiazeczki nie ma, odrobaczona nie byla, szczepiona tez nie no ale to zrozumiale bo jeszcze mloda, diete tez ma wg mnie niezbyt ale maz tej pani twierdzil ze nie ma rozwolnienia (serki, surowe mieso itp eh... ) Gosc mowil ze nie byla odrobaczana ale musze z kobieta pogadac bo moze on wszystkiego nie wie.

Zdjecia wkleje jak obrobie. Jeszcze dzis jesli wczesaniej nie zalegne.

Lena

Post » Pon paź 31, 2005 21:41

Oto dzisiejsze zdjęcia Czarnej-Pięknej.

portret:
Obrazek

Mloda dama:
Obrazek

a tu nie do konca taka dama ;-) :
http://www.kocie-zycie.prv.pl/koty/imag ... 30f3aa.jpg

Wwiecej zdjec na www.kocie-zycie.prv.pl w dziale "Zdjecia kotow" na stronie 3 bo internet tak wolno mi dzis chodzi ze nie mam nerwow juz wklejac po jednym na 5 minut :evil:

Lena

Post » Wto lis 01, 2005 8:50

Czarna-Piekna chyba ma dom, widac to ja mam schizy juz. Panstwo wlasnie napisali ze zdjecia fajne i ze odezwa sie przed weekendem ustalic szczegoly spotkania.

Pozostale kociki czekaja.
Po swietach umowie sie z opiekunami Steviego i zrobie foty, chce tazke odlowic tego malego Plastra z Vicoplastu (nie wiem jaka to plec, ale najwyzej zrobie z niego Plasterke ;-) no i musze go tez rozmyziac by charakter imieniu odpowiadal).

Lena

Post » Wto lis 01, 2005 11:22

Trzymam kciuki za kitunię :)
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Śro lis 02, 2005 9:09

Plasterek z Vicoplastu i Stevie Wonder czekaja!

Lena

Post » Czw lis 03, 2005 8:03

aktualne

Lena

Post » Czw lis 03, 2005 19:20

Do gory maluszki!

kiwi

Od: Pt lis 14, 2003 22:32

Post » Sob lis 05, 2005 16:14

wszystko zle idzie...

ludzie po czarna piekna sie nie zglosili, koteczek z vicoplastu zostal zabrany gdzies na wies nie wiadomo przez kogo... tylko o steveiem wonderze wiem ze jest juz do wydania mimo ze jeszcze oczko leczone (jedno dalo sie uratowac i widzi na nie) bo gadalam z lekarzem leczacym go.

Ale okazalo sie ze ten z chorym oczkiem ma juz skonczone 3miesiace a nie 8tyg... mialam nieaktualne informacje.

Lena

[następna]