Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
camila pisze:Kocięta są szare pręgowane z białymi łapkami. Ciężko mi dokładnie ustalić ich wiek (znalezione przy śmietniku), mają już otwarte oczy,więc będzie to około 8- 15 dni. W chwili obecnej wymagają dość intensywnej opieki, karmienia butelką, masowania. Mogę im tę opiekę zapewnić jeszcze przez tydzień, dwa tygodnie, a potem mam nadzieję, że trafią w ręce kochających, odpowiedzialnych ludzi. Byłoby cudownie gdyby ktoś zdecydował sie zaadoptować dwa kociaki (kocur i kotka). Nie muszę chyba dodawać, że tu w Szczecinie szukając informacji i porady telefonicznej w schroniskach i innych służbach spotykałam się jedynie z propozycją uśpienia ich
U mnie niestety nie mogą zostać na stałe, mam już sporą gromadkę kotów. Kontakt: ca-mila@gazeta.pl
lolek_lolek2 pisze:Też mam sporo kotów, ale wiem jak możemy im pomóc. Jest jeden problem mieszkamy od siebie zbyt dalekoW Kwidzynie na miłosnej jest schronisko dla zwierząt. Pomagają tam nawet w beznadziejnych przypadkch i szukają nowego domu dla kociąt i innych zwierząt. Ostatnio zostały rozdane 8 kotów. Jeżeli byłaby możliwość przywiezienia tych kotów albo do schroniska albo do mnie (ja bym je odwiozła) skontaktuj się...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka- i 20 gości