jest przesliczna, wykazuje ogromna wole zycia, starsznie glosno sie wydziera (mama ma juz wystarczajace problemy z sasiadami

kolejny kot w domu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jojo pisze:mala widziala dzis wetka, jak tylko nabierze troszke cialka bedziemy odrobaczac
jest cudna, pelna zycia, w poszukiwaniu cycka wyciumkala mi dzis wszystkie paluchy
i najsmieszniejsze jest to, ze skrzeczy jak zabka![]()
moze ktos chce?
straszny klopot dla mamy kolejny w dodatku taki maluszek, ktorego trzeba karmic a mama wybiera sie niebawem do szpitala![]()
jojo pisze:mala widziala dzis wetka, jak tylko nabierze troszke cialka bedziemy odrobaczac
jest cudna, pelna zycia, w poszukiwaniu cycka wyciumkala mi dzis wszystkie paluchy
i najsmieszniejsze jest to, ze skrzeczy jak zabka![]()
moze ktos chce?
straszny klopot dla mamy kolejny w dodatku taki maluszek, ktorego trzeba karmic a mama wybiera sie niebawem do szpitala![]()
jojo pisze:podniose, moze ktos wspomoze karma![]()
jest ciezko, mama powinna zrezygnowac z dokarmiania conajmnije polowy kotow, nie daje rady fizycznie, zdrowotnie i przede wszystkim finansowo![]()
tylko, co stanie sie z ta polowa, ktora przestanie byc dokarmiana![]()
bosh, dlaczego w tym miescie nie ma zadnych dotacji dla karmicielek, darmowych sterylek nic, kompletnie, nawet nie ma do kogo sie zglosic o pomoc, tylko stac ich na kratowanie okienek piwnicznych
mar9 pisze:jojo - wyslałam Twojej mamie trochę kasy, ucałuj ją ode mnie serdecznie, zasługuje na to, no i trzymam kciuki za zdrowie mamy i jej futra
Olat pisze:Jojo, masz gdzies ogłoszenia, takie do wydruku? Rozwiesiłabym... Chociaz tyle...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Claude-meave, Wix101 i 129 gości