Maleństwa z basenu Wrocław NIEPOROZUMIENIE, Marzeń - ważne!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 27, 2005 8:11

Hmm no cóż mircea, gdzie kończą się argumenty, zaczynają się wycieczki osobiste. Taki styl rozmowy to już nie moja bajka.

Pozrawiam
Nat
Obrazek

Natalia_Wrocław

Od: Śro sty 26, 2005 9:14

Post » Czw paź 27, 2005 9:08

Natalia_Wrocław pisze:Hmm no cóż mircea, gdzie kończą się argumenty, zaczynają się wycieczki osobiste. Taki styl rozmowy to już nie moja bajka.

Natalio, a gdzie Ty zauważyłaś "wycieczki osobiste" i brak argumentów w moich postach? Jak do tej pory opieram się wyłącznie na Twoich cytatach, więc miej do siebie pretensje o brak spójności i jasności wywodu.

Mogłabym natomiast pokusić się o krytykę Twojego zachowania w tym wątku i wątku Marzeń, a i owszem, wystarczyłoby przeanalizować Twój sposób załatwiania całej tej sprawy w obu wątkach - wiele osób juz Ci zwróciło na to uwagę.

Żałuję, że w ogóle się zaangażowałam w całą tę sprawę - na drugi raz będę się trzymała od Twoich kocich problemów z daleka.
Dla mnie to koniec tej jałowej dyskusji, ale jak znam życie jeszcze mnie zapewne "celnie" podsumujesz, jak to bywa w Twojej "bajce" - mnie już ten morał nie interesuje.
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Pt lis 11, 2005 22:21

wracając do tematu... czy te kotki nadal szukają domów ?
Gość

Post » Sob lis 12, 2005 0:29

kotki nie szukaja, znalazly

Kocica u mnie w lazience dochodzi po poniedzialkowej sterylce. Miziak przeokrutny, na ręcach by siedziala caly dzien i brzuchola pociętego na ziemi do miziania wystawia,.

Natalia mowila mi ze teraz wraca na basen ale ze ona cos czuje ze facet na zima ja wezmie do domu tylko martwia sie czy ona taka wychodzaca w domu sie dobrze poczuje.

Wiec ja mowie - POCZUJE SIE FANTASTYCZNIE. To miziak najukochanszy mowie wam, nic w niej nie ma z bezdomniaka dzikiego, ona chce byc w domu i w cieple. Placze w lazience by ja glaskac i lezy plackiem na dywaniku jak tylko wchodze.

Wszystko jest dobrze. Wkleic foty z lazienko-apartamentu?

Lena

Od: Śro wrz 29, 2004 13:00

Post » Sob lis 12, 2005 0:48

wkleić :D
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Sob lis 12, 2005 0:59

jutro :] bo dzis ide juz spac

jak zapomne to mnie na pw scigac bo mam duzo na glowie co efektuje skleroza

Lena

Post » Sob lis 12, 2005 1:20

ok, wkleje te z wczoraj czy przedwczoraj , nie pamietam, jeszcze w kubraku, teraz juz zdjelam bo i tak nie gryzie szwu wiec po co ja meczyc, jutro jesli nie zapomne lub jesli mi ktos przypomni cykne nowe

Obrazek

Obrazek

Obrazek

dobranoc

Lena

Post » Sob lis 12, 2005 3:59

lidiya pisze:
Beata pisze:
Mysza pisze:a ze środków chemicznych chyba Virkor- ale tym przecież wszystkiego nie wymyjesz...

Virkon jest przez niektorych kwestionowany
na pewno Aldevir dziala

skad wiadomo ze Virkon jest "niepewny" a Aldevir na peno dziala???

Czy gdybym zlala wszsytko w fundacji tym Aldevirem kilka razy i kilka dni bylaby lampa, wyrzycilabym WSZYSTKO co jest z tapicerki lub materialu to zabije wirusa???

Dopiero doczytałam...
Aldevir jest w aerozolu, psikasz tym wszystko, ale..
Ale są różne zdania..
Forumowy wet, Piotr Dądrowski powiedział, że to nie działa na wirusy p..
Ja sama już nie wiem, co działa, a co nie :roll:
Piotr mówił mi, że kontener mam umyć sodą kaustyczną :roll:
Najpewniejszą metodą jest kwarantanna roczna, niestety, wszelkie inne metody są, jak widać dyskusyjne...
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Sob lis 12, 2005 4:01

Lena, kotucha cudna :D
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

[poprzednia]