A'propos - jak ktoś ma jakąś niedużą przesyłkę na trasie Kraków - Katowice - Chorzów to służę uprzejmie, mogiemy się dogadać w sprawie dostarczenia i odbioru
Moderator: Estraven
ryśka pisze:Mnie nie będzie, Dorcia też niestety do 14 lutego nie może....
Może spotkanie nr 2 po 14tym?
Albo spotkamy się z myszką xww i zalejemy w trupa z rozpaczy, że nie możemy być z Wami
Myszka.xww pisze:Chorzów
Korvita, ul.Wiejskablastar pisze:Myszka.xww pisze:Chorzów
ryśka pisze:Albo spotkamy się z myszką xww i zalejemy w trupa z rozpaczy, że nie możemy być z Wami

Kasia D. pisze:Jaka szkoda , że to tak daleko![]()
![]()
![]()
Nas tu , na wschodniej scianie troche mało, prawda Munia?

Myszka.xww pisze:Korvita, ul.Wiejska 8
blastar pisze:Myszka.xww pisze:Korvita, ul.Wiejska 8
![]()
![]()
![]()
Gdyby ich budynek był wyższy widziałbym go z okna... to jakieś 700-800 metrów ode mnie. Wystarczy przejść przez tunel, obok policji i już jesteś na placu Jana.
dora750 pisze:Jesooo dopiero teraz przeczytałam, a ja w Kraku bede tydzień potem, w Rotundzie,(8 II i nocleg nawet będe miała, więc zostane do niedzieli) nie no co za pech, nie mam jak przyjechać 2 razy. Znowu Was nie poznam![]()
![]()
Dorcia pisze:dora750 pisze:Jesooo dopiero teraz przeczytałam, a ja w Kraku bede tydzień potem, w Rotundzie,(8 II i nocleg nawet będe miała, więc zostane do niedzieli) nie no co za pech, nie mam jak przyjechać 2 razy. Znowu Was nie poznam![]()
![]()
Dora, jakby spotkanie było po 14.02. to cię zabierzemy. Dojedziesz tylko kawałeczek, umówimy się gdzieś i już.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości