scynskie maluchy juz znalazły swoje domki :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 24, 2005 18:08

przed momentem podjełam męska decyzje o kąpieli Filipka
nalałam ciepłaej wody do miski i wykąpałam małego szczurka, nie był zadowolony ale jak wylewałam wode z miski stwierdziłam ze dobrze zrobiłam.
Woda była brązowa od brudu.
teraz Filipek spi zakopany pod cieplutką kołdra :)

marinella

Od: Nie wrz 04, 2005 21:24

Post » Pon paź 24, 2005 20:19

o boshh zapomniałam juz jak to jest miec kociaki

Filipek po kapieli siedzi mi na kolanach i pierdzi mi pod nos
i najprawdopodobniej ma pchły :evil:

jestem cała w srodku na robaki który podowałasmy z siostra przed chwila pozostałej trojce

a rumcajs przed chwila zrobił sraczke i obsral swoje tylnie nogi
wiec było przymusowe mycie tylnej czesci ciała

ufff
chwilowy spokoj 8)

marinella

Post » Pon paź 24, 2005 20:50

Na pupilach jest takie ogłoszenie
Kotka/ę najlepiej trójkolorową, bądź też z niepospolitym umaszczeniem. Mieszkamy w Jeleniej Górze. Jeśli ktoś chce sprzedać kota perskiego lub innej rasy do 100 zł. tez jestesmy zainteresowani. czekamy na maile i zdjęcia. Zależy nam na czasie.

Do uzgodnienia

Kontakt do sprzedającego :
Kasia i Arek
Cała Polska, Jelenia Góra
milkosie@o2.pl
safiori.

Post » Pon paź 24, 2005 21:13

safiori. pisze:Na pupilach jest takie ogłoszenie
Kotka/ę najlepiej trójkolorową, bądź też z niepospolitym umaszczeniem. Mieszkamy w Jeleniej Górze. Jeśli ktoś chce sprzedać kota perskiego lub innej rasy do 100 zł. tez jestesmy zainteresowani. czekamy na maile i zdjęcia. Zależy nam na czasie.

Do uzgodnienia

Kontakt do sprzedającego :
Kasia i Arek
Cała Polska, Jelenia Góra
milkosie@o2.pl

nasza dziewczynka jest z najbardziej pospolitym umaszczeniem (buro-biała)
przekochana i miziasta ale obawiam sie ze nie spełnia wymogów tego ogłoszenia 8)

nieszkodzi bo szukamy domku który widzi piekno w kazdym umaszczeniu nie tylko niepospolitym i szuka kota z dobrym charakterem a nie rasowego do 100zł

poczekamy i znajdziemy , na rzie musimy wyprowadzic kociaki na prosta po schronisku

ale dziekujemy safori za podpowiedz :D

marinella

Post » Pon paź 24, 2005 22:17

dopisuje sie bo watek nam sie ukrył

marinella

Post » Wto paź 25, 2005 6:59

Co do dyskusji nad niepowtarzalnym kolorem to jest różnie. Jeden uważa niebieski kremowy czy szylkretowy lub rudy jest nie powtarzalny a inny uważa że bury na dodatek z białym. Co do tego że trzeba odchuchać kociaki to prawda ale może domek być zaklepany na później. Oczywiście nie ten to inny.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Wto paź 25, 2005 8:07

Maluchy do góry:).
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Wto paź 25, 2005 8:21

I jak tam z rana maluszki???

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Wto paź 25, 2005 11:16

Hop do góry maluszki - po domki!

Tika

Post » Wto paź 25, 2005 11:25

safiori pisze:Co do dyskusji nad niepowtarzalnym kolorem to jest różnie. Jeden uważa niebieski kremowy czy szylkretowy lub rudy jest nie powtarzalny a inny uważa że bury na dodatek z białym. Co do tego że trzeba odchuchać kociaki to prawda ale może domek być zaklepany na później. Oczywiście nie ten to inny.

masz racje :) chociaz tutaj chca chyba trikolorki ale w zasadzie napisac nie zaszkodzi :)

a maluchy od rana maja sie dobrze, białae na futerkach robi sie wreszcie białe, maluchy maja swietny apetyt i jak do nich wchodze to kazde wielkim piskiem domaga sie głaskania :)
a Filip to prawdziwy lew przy misce , pierwszy , najbardziej wlaczacy o kazdy kasek , odchodzi od niej ostatni
dzis wieczorkiem powinnam juz miec aparat wiec wstawie zdjecia :)

marinella

Post » Wto paź 25, 2005 11:55

Z niecierpliwością czekam na zdjęcia wesołej gromadki :)!

Tika

Post » Wto paź 25, 2005 12:56

Maluszki szukają ciepłego domeczku.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Wto paź 25, 2005 13:34

Bajeczne kociaki szukają domku.
safiori.

Post » Wto paź 25, 2005 17:53

chciałam dodac zdjecia na str 1 ale nie udało mi się

filipek
Obrazek

Filipek jest najmłodszy- ma jeszcze niebieskie ślepka wiec mysle ze ma ok 4-5 tygodni. jeszce nie trafia do kuwetki ale nauczymy chłopaka co i jak :) Jest bardzo brudny , pyszczek miał w ropie ale juz umyty i oczy zakropione, jutro doczyscze mu futerko. Kupa miekka ale nie wodnista. Apetyt w normie.
Kolor siersci szary z białym i przecudne sliczne pysio. Jest odwazny i lubi byc głaskany , jak sie go bierze na rece od razu włacza traktor. zaczepia pozostała trojke a potem drze pysio ze za mocno sie z nim bawią :lol:

Haneczka
Obrazek

Haneczka jedyna dziewczynka w tym gronie jest buraską z białym podszyciem. jest drobniejsza niz bracia i dzuo spokojniejsza, co nie znaczy ze grzeczna :twisted: Kuwetkowa , jest troche zakurzona ale to najmniejszy problem. pach sie na raczki i mruczy podczas głaskania

Cypisek
Obrazek

Cypisek - biało - czarny z przewaga bialego . Mały potwor razem z bratem tworzy mieszanke wybuchową. wzlazł juz w kazdą dziure w łazience i wie do czego słuzy kuweta. przymilny chłopak , jak wchodze do łazienki od razu pcha sie na kolana, ramiona i mruczy. Jest przesłodki

Rumcajs
Obrazek

Rumcajs - czarno-biały z przewaga czarnego, najbystrzejszy i najgorszy rzobójnik z tej ekipy :) wysyła jedzenie , rozwalił zwirek i atakuje miotłe jak zamiatam . słodziak jakich mało , grucha mruczy i pcha sie na rece jak reszta :) i juz dwa razy czmychnął z łazienki - ciekawski is łodki elegancik

a tutaj reszta :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

marinella

Post » Wto paź 25, 2005 17:59

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

marinella