Moderator: Estraven
tajdzi pisze:ok, czyli jak sobie leniwie zamówię kilka sztuk dla siebie i rodzinyw Warszawie, to nie zaznaczam przesyłeczki, tylko podjadę po niego, dobrze rozumiem?:)
Wojtek pisze:Nawet jeśli ktoś jest z Warszawy - nie znam wszystkich forumowiczów. Nie dodawajcie mi zbędnej roboty i nie zmuszajcie do biegania po Forum i sprawdzania, kto jest z jakiego miasta.
Estraven pisze:Wojtek pisze:Nawet jeśli ktoś jest z Warszawy - nie znam wszystkich forumowiczów. Nie dodawajcie mi zbędnej roboty i nie zmuszajcie do biegania po Forum i sprawdzania, kto jest z jakiego miasta.
No właśnie. Niektórzy zakładają chyba z góry, że kalendarz będzie drukowany z Warszawie i stamtąd rozsyłany. Tymczasem miejscem druku może okazać się równie dobrze Dom Słowa Kociego w Kotomierzu. I co wtedy?

Wojtek pisze:MajkaA pisze:A jak jest z wysylka do USA?
Nie rozważaliśmy takiego wariantu.
W poprzednich latach dla osób z innych krajów kupowali znajomi lub rodzina w Polsce i przekazywali im przy jakiejś okazji.
MajkaA pisze:Wojtek pisze:MajkaA pisze:A jak jest z wysylka do USA?
Nie rozważaliśmy takiego wariantu.
W poprzednich latach dla osób z innych krajów kupowali znajomi lub rodzina w Polsce i przekazywali im przy jakiejś okazji.
Czy ktos ze znajomych jest chetny do pomocy?
Bella pisze:Zamowilam, ale chce z tego co wiem Lidiya przywiezie je do Torunia. Ale mimo tego pokazala mi sie w mailu babelkowa koperta. Dlaczego? Czy ona nie jest tylko dla przesylek pocztowych?
Wojtek na 2 stronie tego wątku pisze:W formularzu jedna z opcji kopert jest zawsze aktywna. Co prawda można to wyłączyć, ale jest aktywna celowo.
To na wypadek, gdyby ktoś zamawiający przesyłkę zapomniał wybrać kopertę.
Ja uznaję, że ktoś zamawia przesyłkę tylko wtedy, gdy otrzymuję adres pocztowy delikwenta
Adresu pocztowego nie podałaś > nie dostaniesz przesyłki > nie zamawiasz koperty > nie licz ceny koperty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], Jaga_17, sebans i 74 gości