Moderator: Estraven
Falka pisze:Pola formularza z rodzajem opakowania mają zaznaczoną domyślnie jedną z opcji. U mnie nie da się odznaczyć tego i zapewne też otrzymam mail z info, że wybrałam kopertę foliową choć będę odbierać u lokalnego dystrybutora. Trzeba chyba poprawić w formsie.
Wojtek na 2 stronie tego wątku pisze:W formularzu jedna z opcji kopert jest zawsze aktywna. Co prawda można to wyłączyć, ale jest aktywna celowo.
To na wypadek, gdyby ktoś zamawiający przesyłkę zapomniał wybrać kopertę.
Ja uznaję, że ktoś zamawia przesyłkę tylko wtedy, gdy otrzymuję adres pocztowy delikwenta
Adresu pocztowego nie podałaś > nie dostaniesz przesyłki > nie zamawiasz koperty > nie licz ceny koperty
MajkaA pisze:A jak jest z wysylka do USA?
Ska pisze:mar9 pisze:Zamówiłam jeden kalendarz i mam jedno pytanie, czy mam zrobić przelew na całą kwotę (z wysyłką) czy będzie dystrybucja na Śląsku (jestem z Zabrza)???
Nie zglosil sie jeszcze nikt ze Slaska.
Bast pisze:Czy jesli jestem z Krakowa to bede mogła odebrać kalendarze u Kaśki albo Jarka i wtedy nie muszę opłacać przesyłki?
Bast pisze: Kto ostatecznie będzie się zajmował dystrybują w Krakowie??
Ivcia pisze:Ska pisze:mar9 pisze:Zamówiłam jeden kalendarz i mam jedno pytanie, czy mam zrobić przelew na całą kwotę (z wysyłką) czy będzie dystrybucja na Śląsku (jestem z Zabrza)???
Khem, to moze ja?
Ska pisze:Ivcia pisze:Ska pisze:mar9 pisze:Zamówiłam jeden kalendarz i mam jedno pytanie, czy mam zrobić przelew na całą kwotę (z wysyłką) czy będzie dystrybucja na Śląsku (jestem z Zabrza)???
Khem, to moze ja?
Nie ma sie czego wstydziec
Katerinas pisze: A jaki papier?
![]()

Sporty pisze:Czy ktos z okolic Katowic sie zglosil?
Ivcia pisze:Sporty pisze:Czy ktos z okolic Katowic sie zglosil?
Ja sie zglaszalam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot] i 83 gości