Hej!
Mój chłopak chciał zmienić jej imię na (tylko mnie nie bijcie że to piszę) Siusiek...w związku z jej ulubionym zajęciem na naszym łóżku

a tak poważnie to po długim zastanawianiu sie i małym tornado w domu (czytaj: umiarkowanej kłótni) doszlismy do porozumienia i ma być HORNEY tak jak Karen Horney (dla nie wtajemniczonych- K. Horney - niemiecka psychoanalityczka i psychiatra najbardziej popularna przedstawicielka koncepcji psychodynamicznych, współtwórczyni neopsychoanalizy. W swoich pracach podkreślała społeczno-kulturowe uwarunkowania rozwoju osobowości i zaburzeń, dystansując się wobec biologizmu koncepcji Freuda. Jeśli ją znacie, to pewnie z ksiązki "Neurotyczna osobowość naszych czasów", ewentualnie z "Psychologii kobiety"
Małą muszę pochwalić - wczoraj ani razu nie nasiusiała, oczywiście dziś pokój został brutalnie przed nią zamknięty ( na czas naszej nieobecności), żeby przypadkiem nic nie zostawiła... ale całą noc była bardzo grzeczna. Tylko trochę nad ranem nas podeptała

ale to się jej wybaczy...
Chciała bym sama zrobić dla niej drapak( podobny jak u Myszy), wie ktoś może gdzie można kupic taki gruby sznurek ( w sklepach ogrodniczych nie ma)? resztę do drapaka juz mam
pzdr