WSPÓLNY DOMEK ..... PROSZĘ - DOMEK JUż JEST :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob paź 08, 2005 20:08 WSPÓLNY DOMEK ..... PROSZĘ - DOMEK JUż JEST :)

Kochani zdarzyło się tak że do mieszkanka mojej mamy trafila czworka kochanych urwisów razem z mama.

Mama byla sobie kotka dzialkowa, kochana byla i pieszczona przez ludzi. Jedna Pani opiekowala sie nia i inna Kicia, obie dziewczynki mialy to co kazdy kotek kocha najbardziej wlasny dom , ale pewnego dnia "dobra Pani" - rodem z noweli Orzeszkowej postanowila sie wyprowadzic z dzialek. I tak jakos wyszlo ze zapomniala o kochanej Kasi. Kasia rozpaczala szukala nawolywala, ale Pani nigdzie nie bylo. Zniknela z jej Kocią przyjaciółka. Nigdy ich obu nie znalazla :(

Zostala SAMA, ale tak trudno bylo zapomniec o wlasnym czlowieku i cieplym poslanku. Dzialkowi ludzie pomagali Kasi dawali jesc pozwalali sie przytulac, tylko w zimie ZNOWU BYLA SAMA.

Kasia rodzila czesto i duzo kociakow, az paru dobrych ludzi, dalo mi znac o kolejnym miocie Kasi i uznalam, że trzeba dziewczynce pomoc przetrwac kolejna samotna i zimna zimę.

Kasia jest mlodym kotem, potrzebuje milosci i swiezego powietrza, nie wyobraza sobie zycia bez spacerow:)

Szukam domu byc moze dla niej i jej kochanych kociakow. Jesli nie znajde dla niej miejsca, czeka ja kolejna SAMOTNA ZIMA :( na dzialce.

Wszystkie kotki sa kuwetkowe - Kasia tez- lecze im swiezba , sa raz odrobaczone, wkrotce kolejny raz.

PROSZE POMOZCIE MI DAC IM KOLEJNA SZANSE !!!

Koteczka jest klasycznym buraskiem, o wielkich pieknych oczach. Bardzo ufna, kompletnie bezstersowa w kontaktach z ludzmi, za glaskanie oddalaby prawie wszystko, procz wolnosci. Spragniona czułości, jest bardzo grzeczna, nie rozrabia. Grzecznie korzysta z kuwety. Bardzo chce być kochanym kotem... Maży o spacerach na wolnym powietrzu.
Kociaki ok. 4 tygodni:
- KLEKSIK łobuzek - kocurek wscibski, kolankowy, zawsze sam laduje sie na kolanka swoim pulchnym tyleczkiem. Będzie z niego wielka kocia przytulanka, taki charakter Bardzo obiecujacy material na wielkiej urody kocurka
- GADŻET - kocurek z niesamowita ciapka na srodku rozowego noska. Troszkę spokojniejszy od braciszka, choć niewiele. Lubi ucinac sobie drzemke przytulony do cieplego posladka czlowieka laugh.gif
- FIONA - koteczka delikatna z urody jak jej imienniczka ze Schreka i maly uparciuch. Chłopkaków gania jak sie patrzy
- PIPI - dziewczynka z mocnym charakterem taki maly koci Pit Bull, z urody eteryczna z charakteru bardzo zdecydowana. Gdy wie czego chce to nawet matke bedzie odstraszac, aby dopiac swego. W obronie suchego zarcia, rozwarczala sie okrutnie tak profilaktycznie :)Strasznie przypomina moja kropcie. Ma biale trojkacik na brzuszka jak stringi i kropcie na szyjce, poza tym 100% czarna

Tylko Piti jest czarna pozostake kotki biale w 70% z roznymi kombinacjami czapeczek i plaszcykow znaczy sie MODNIE I WYGODNIE hahaha.gif
Ostatnio edytowano Śro sie 08, 2007 11:13 przez beatka, łącznie edytowano 22 razy
Bea i Futrzaki - Czaruś i Perełka

MOŻE GDZIEŚ ISTNIEJE LEPSZY ŚWIAT.... DLA TYCH KTÓRYCH KOCHAMY

Obrazek

beatka

Od: Wto sie 17, 2004 12:45

Post » Sob paź 08, 2005 20:36

Obrazek
Obrazek
GADŻET
Obrazek
KLEKSIK - MA JUŻ DOMEK :D obecnie nazywa się Dyzio
Obrazek
FIONA
Obrazek
Obrazek
PIPI - MA JUŻ DOMEK :D obecnie nazywa się TOLA
Obrazek
KASIA
Obrazek
PIPI GADŻET KLEKSIK
Ostatnio edytowano Wto lis 15, 2005 22:09 przez beatka, łącznie edytowano 6 razy

Obrazek

beatka

Post » Sob paź 08, 2005 20:43

ŁO jEZU... koty DO Z J E D Z E N I A ! 8O
Gość

Post » Sob paź 08, 2005 20:45

up !

jola_pik

Od: Sob kwi 16, 2005 23:20

Post » Sob paź 08, 2005 20:47

Przepiękna rodzinka :love:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie paź 09, 2005 11:35

hoop

Obrazek

beatka

Post » Nie paź 09, 2005 12:53

Beatko,kotkę trzeba by wysterylizować.
W W-wie jest taka możliwość, żeby zabieg wykonać taniej - napisz do XagaX - ona Cię dalej pokieruje.

enigma

Od: Wto wrz 13, 2005 14:25

Post » Nie paź 09, 2005 12:54

Chyba przekręciłam nick - XAgaX :roll:
Napisz do niej PW.

enigma

Od: Wto wrz 13, 2005 14:25

Post » Nie paź 09, 2005 16:47

TAK TAK bedzie wsyterylizowana na bank nie wypuszcze jej bez sterylki ze swoich rak.

Tylko kiedy i jak?? ona wciaz karmi, czy kociaki nie zrobia jej krzywdy?
Gość

Post » Nie paź 09, 2005 19:26 przygarne

Witaj Beatko! Chętnie przygarnę któregoś z chłopaków. Napisz proszę jak się z Tobą skontaktować. Albo wyślij mi maila ze swoim numerem tel na adres ejbt@tlen.pl Ja mieszkam również na Woli. pozdrawiam Ewa
Ewa B

Post » Pon paź 10, 2005 17:55

Witaj EwaB

zapraszam do mnie po kocurka :)
na Prv wyslalam ci telefon do mnie

Obrazek

beatka

Post » Wto paź 11, 2005 12:37

hoop

Obrazek

beatka

Post » Wto paź 11, 2005 15:56

Hej KropkaM

, sprawa Pipi jest z mojej strony caly czas aktualna. Podaj mi swojego e-maila bo Privem mam jakies problemy.

No i smialo do mnie dzwon

Obrazek

beatka

Post » Śro paź 12, 2005 22:19

hoops
Gość

Post » Czw paź 13, 2005 22:27

Gdziez spadlyscie moje kochane dzieciaki?

Z radoscia informuje ze chyba mala PIPI bedzie miala domek :P

Prosze o mocne KCIUKI:))))))

Obrazek

beatka

[następna]