Timon, Alfa i Lucy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 21, 2005 20:26

Widzę, że się u nas działo :wink:. Aż mi ślinka cieknie, jak przeczytałam...
Maryli i Wojtka to my się wcale tak prędko pozbywać nie chcemy... Wracamy sobie z wakacji, a tu Maryla z obiadem czeka... Ależ Ty jesteś kochana Marylko :love:...
I dziwne - zostawiłam pustą lodówkę, wracam, a tu pełna :wink:... i co ja mam teraz zrobić :wink:?

Koty zadowolone, było im tak dobrze, że nawet nie są na nas obrażone, że nas nie było. Boje się tylko trochę, czy się nie obrażą, że wróciliśmy :wink:...

Kulka Luśki już zgubiona.
Luśka oczywiście poskarżyła mi się, że nikt jej nie karmił... Jak patrzę na jej brzuchol, to jakoś jej niedowierzam :wink:.

Timon wyczesany, elegancki i szczęśliwy, że ma wreszcie swojego Pana.

Alfa - jedyny kot "posłankowy" w naszym domu wyleguje się własnie ukontentowana w skrzynce z pobiwakowymi ręcznikami.

Maskotki z pokoju gościnnego dalej bossssskie. Więcej o nich w wątku z podpisu.
Aleksandra + dwóch synów, cztery (na razie ;) ) ogony kocie i jeden (wystarczy ;) ) psi.

jasenka

Od: Wto lip 20, 2004 9:15

Post » Pt paź 07, 2005 13:08

Wątek zaniedbany, pokrył się kurzem i patyną...
Postanowiłam go odswierzyć.

Została u nas już tylko jedna MASKOTKA, wciąż szukajaca domku, cudna Felisia z różowym noskiem.

Koty "odżyły". Timon szczególnie uradował sie z wyprowadzenia Moruska, który tłukł go łapą po głowie i obierał miskę. Jest ich już 4 i żyje im się chyba łatwiej. Felisia jest lubiana i nikomu nie przeszkadza. No, może tylko Lusia doszła do wniosku, że jej "dziecko" już powinno się wreszcie usamozielnić i przestać ją ssać! http://forum.miau.pl/luka-quotkarmi-quo ... +felisi%EA

Podsumowując: dochodzimy do siebie po inwazji kociąt i dalej szukamy domku dla kochanej Felicity.
Aleksandra + dwóch synów, cztery (na razie ;) ) ogony kocie i jeden (wystarczy ;) ) psi.

jasenka

Od: Wto lip 20, 2004 9:15

[poprzednia]