Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moni71 pisze:Boze jak sie ciesze!
Dziewczyny nie macie pojecia jak te starszawe, skoltunione, matowe, bez zebow pieknieja pod wplywem milosci!
Ja po pol roku na mojego Gapcia napatrzec sie nie moge!
Jest przepiekny i przekochany
A to radosc no!
Ann_pl pisze:Tylko dokad ja mam przystojniakow dostarczyc?
Beata pisze:Ann_pl pisze:Tylko dokad ja mam przystojniakow dostarczyc?
przystojniakow to nie wiem![]()
ale wrzaskuny to wiesz gdzie![]()
D. jest jutro rano i w sobote, wiec bede wdzieczna za przesylke do domuznaczy sie moze byc pod bank
tangerine1 pisze:moni71 pisze:Boze jak sie ciesze!
Dziewczyny nie macie pojecia jak te starszawe, skoltunione, matowe, bez zebow pieknieja pod wplywem milosci!
Ja po pol roku na mojego Gapcia napatrzec sie nie moge!
Jest przepiekny i przekochany
A to radosc no!
Ja się bardzo, bardzo cieszę, ze panowie mają dom, ale chciałam zauważyć, ze w CK to one wcale nie są skołtunine ani matowe
.
Ann_pl pisze:Beata pisze:Ann_pl pisze:Tylko dokad ja mam przystojniakow dostarczyc?
D. jest jutro rano i w sobote, wiec bede wdzieczna za przesylke do domuznaczy sie moze byc pod bank
W nocy moze byc?
Beata pisze:Ann_pl pisze:Beata pisze:Ann_pl pisze:Tylko dokad ja mam przystojniakow dostarczyc?
W nocy moze byc?
a o ktorej Ty chcesz wracac? tzn co to dla Ciebie noc? bo dla mnie tak od 23.30 dopiero![]()
moze byc![]()
Ann_pl pisze:Beata pisze:Ann_pl pisze:Beata pisze:Ann_pl pisze:Tylko dokad ja mam przystojniakow dostarczyc?
W nocy moze byc?
a o ktorej Ty chcesz wracac? tzn co to dla Ciebie noc? bo dla mnie tak od 23.30 dopiero![]()
moze byc![]()
cudnie, dam znac
Ann_pl pisze:Beata pisze:Ann_pl pisze:Beata pisze:Ann_pl pisze:Tylko dokad ja mam przystojniakow dostarczyc?
W nocy moze byc?
moze byc![]()
cudnie, dam znac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 133 gości