To ma być domek bez kotow czy z innymi kotami w końcu, bo sie pogubiłam, chyba bylo napisane że on jest zaborczy troche, czy zle doczytałam, no i musi byc wychodzący, tak?
witaj tak jest zaborczy taka rasa
nauczony jest wychodzenia
ale mysle sobie ze jakby byl jedynym kotem pieszcoznym to moze by sobie odpuscil niebezpieczne wedrówki
No cale szczescie ze nie mam warunkow bo i ogrodu brak i nie bylby sam i finansowo cienko ale tak pieknego kota daaawno nie widzialam, jedno z moich marzen, obok syjama starego typu i ocicata i rudego miaukuna.... Domek sie na pewno znajdzie a pan dyrektor jest frajer
Nie zebym sie czepiala, ale... Sa orienty dlugowlose? Bo w temacie jest napisane ze orientalny krotkowlosy, to zaklada istnienie dlugowlosego orienta Nie ma takich czy ja jestem niedouczona i powinnam pedem uzupelniac wiedze o kocich rasach? Sprostowanie: Doksztalcilam sie szybciutko, rasa rzeczywiscie nazywa sie orientalny krotkowlosy, ale orienta dlugowlosego nie znalazlam wsrod ras uznanych przez PZF. Sprostowanie 2: Sprawdzilam jeszcze na innej stronie i ku mojemu zdziwieniu znalazlam orienta dlugowlosego, inaczej brytyjska angore, ale napisane jest ze poza Wielka Brytania nie sa znane i hodowane - to wiele tlumaczy
Anonymous pisze:A jak kocurek w stosunku do psow?? Mam domek, mam ogrodek i mam psy - spokojnie tolerujace koty.
Czyżbyś Gościu miał ochotę na to cudo? Bierz go, bierz! Mój mąż odetchnie z ulgą Wczoraj powiedział, że nie może spać, bo zastanawia się, czy będzie miał 3 koty, czy nie