Szukamy domku... kotki ...SA FOTKI :-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 14, 2005 23:09

Trzymam pocichutku kciuki :ok:
Obrazek
Fanaberia i Aisha

Ann_pl

Od: Pon sty 13, 2003 10:46

Post » Czw wrz 15, 2005 8:05

WOW!! :ok:

A jakbyś miała jakiś nadliczowy chętny domek ;) to Insomnia ma identycznego jego brata ibardzo podobną siostrzyczkę 8)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw wrz 15, 2005 11:12

Ida może napisz?

przyjme kota !!!!
przygarne mlode kocie ( do 3,5mies) plec obojetna , z warszawy i okolic , masci szarej , bialej , popielowatej , moze mieszano czarnej ogolem roznej , prosze o kontakt pod numerem gg :4346083 .
Nazwisko: witek
Telefon: 505-568-909
Email: fryta13@autograf.pl
Miasto: Warszawa
2005-09-14 12:46
Obrazek

Mysza

Post » Czw wrz 15, 2005 16:20

Dzięki za kciuki. Dziś Klakier pierwszy raz zjadł spokojnie żarełko razem z Dyziem i Rudkiem - wszyscy z jednej miski 8O . Choć miski były 3 i w każdej ten sam kurczaczek z ryżem i marchewką. Miska nie jest zbyt szeroka więc nie mogła pomieścić trzech mordeczek na raz, ale były przepychanki. Szkoda, że nie miałam aparatu pod ręką.
Teraz czekamy cierpliwie na telefon, może domek się odezwie.
Leysi i Dyzio za TM :(

Dyzio

Od: Czw maja 19, 2005 22:23

Post » Czw wrz 15, 2005 18:08

No cóż domek zadzwonił, przeprosił, ale sie rozmyślił. :( Jednak jestem zadowolona, że po pierwsze zadzwonił i powiadomił o decyzji, a po drugie przemyślał decyzję i rozmyślił się przed wzięciem kotka.
A teraz znów szukamy nieszczęśliwego domku, żeby go mógł uszczęśliwić Klakierek. :)

Dyzio

Post » Czw wrz 15, 2005 20:08

Dyzio pisze:No cóż domek zadzwonił, przeprosił, ale sie rozmyślił. :( Jednak jestem zadowolona, że po pierwsze zadzwonił i powiadomił o decyzji, a po drugie przemyślał decyzję i rozmyślił się przed wzięciem kotka.
A teraz znów szukamy nieszczęśliwego domku, żeby go mógł uszczęśliwić Klakierek. :)

Kciuki trzymamy nadal bardzo mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

kura1336

Od: Śro lut 18, 2004 20:31

Post » Pon wrz 19, 2005 10:09

Insomnia i jak kociaki?
Obrazek

Mysza

Post » Pon wrz 19, 2005 19:06

Dziś dopiero Klakierek został zaszczepiony i odrobaczony. :roll: (Wiem, że trochę późno, ale u mnie w pracy zapomnieli, że pracuję za pieniądze, a nie dla przyjemności). Ponieważ od poprzedniego odrobaczenia minęło za dużo czasu dostałam następną dawkę na odrobaczenie do podania w domu za 10 dni.
U lekarza zachował się jak prawdziwe domowe kocie. To znaczy na początku na przemiłą panią doktor naprychał, żeby po chwili zacząć mruczeć. 8O Mruczando było na tyle głośne, że lekarka nie mogła posłuchać jego serduszka. Potem dostał bananową papkę przeciw robaczną i szczepionkę przeciw kociemu katarowi i panleukocośtam. Podczas zastrzyku nawet nie drgnął, dzielny chłopak. :P Na koniec schował się w kontenerku pod kocykiem i tyle go widzieli.
Teraz odsypia stres w szafie w pudełku po butach , jeszcze się w nim mieści, ale już nie długo, bo rośnie jak na drożdżach. No cóż apetycik mu dopisuje. 8)
Pani doktor obfotografowała Klakierka i ma umieścić na stronie lecznicy ogłoszenie o kotku, który szuka swojego domku.
Na razie chętnych brak. Większość znajomych Klakierka już widziała, czekam na odzew i przechodzimy do drugiego etapu, czyli rozsyłam maile ze zdjęciem Kociaka zgodnie z kolejnością w mojej książce adresowej.

Dyzio

Post » Sob paź 01, 2005 23:02 Klakier ma swój domek

:lol: Właśnie dziś Klakier poszedł do swojego domu. Mam nadzieję, że będzie dla niego szczęśliwy. Za kolegów będzie miał dwóch dużych chłopców. Szkoda tylko, że nie będzie miał kociego towarzystwa. Z moim rezydentem zaprzyjaźnił sie bardzo, bardziej niż z nami. Choć już na nas nie prychał, nadal jest bojaźliwy. Ale spanie w ludzkim łóżku polubił bardzo. 8) Mam nadzieję, że dobrze trafił, choć czegoś nam dziś w domu brakuje.
Mam strasznie mieszane uczucia nie wiem czy mam się cieszyć , bo bardzo się do niego przyzwyczaiłam. Rozstania są straszne. :(

Dyzio

Post » Nie paź 02, 2005 18:30

Dyzio kazde rozstanie jest przykre, ale pomysl, ze trafil do swojego domku gdzie bedzie rozpieszczany i przede wszystkim kochany :mrgreen:
Obrazek
Fanaberia i Aisha

Ann_pl

Od: Pon sty 13, 2003 10:46

Post » Nie paź 02, 2005 20:39

Ann_pl dzięki za wsparcie, ale najgorsza jest niepewność czy to był dobry wybór. Jednak domek tak się cieszył, że na pewno bedzie dobrze. :)
Gość

Post » Nie paź 02, 2005 20:42

Ten gość to ja :?

Dyzio

Post » Nie paź 02, 2005 20:52

Dyziu, na pewno dobrze trafil, przecież złym ludziom byś go nie oddała :wink: A jak są zakochani od samego początku to dobrze wróży :)
A ty przy okazji sugeruj im, że co dwakoty to nie jeden ;)

Insomnia, a jak twoje kociaki, jak rodzeństwo Klakiera?
Obrazek

Mysza

Post » Nie paź 02, 2005 21:11

Właśnie dostałam maila z zapytaniem o Klak :D iera 8O , historia się powtarza, albo nie ma chętnych albo walą drzwiami i oknami. Dałam odpowiedź, że klakiera nie ma , ale jest rodzeństwo. Teraz czekam, jeśli dziewczyna sie odezwie komu dać znać?

Dyzio

Post » Nie paź 02, 2005 21:25

Dyzio pisze:Właśnie dostałam maila z zapytaniem o Klak :D iera 8O , historia się powtarza, albo nie ma chętnych albo walą drzwiami i oknami. Dałam odpowiedź, że klakiera nie ma , ale jest rodzeństwo. Teraz czekam, jeśli dziewczyna sie odezwie komu dać znać?
Insomni, czyli idzie, rodzeństwo które jest u niej jeszcze nie oddane, a brat wygląda jak bliźniak Klakiera, śleę PW
Obrazek

Mysza

[poprzednia][następna]