ezynka pisze:Alcia czy tak moze być? po najechaniu łapką fotki sie powiększają
wtedy ładnie maluszki widać
Oczywiście.
kocia mama Agatka Wysłany: Wto Wrz 20, 2005 16:23 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
A ja mam takie nietypowe pytanie do alci a mianowicie jak i gdzie sie znajduje takie slodkie maluchy?
Te maluszki ktoś zostawił w pudle koło lasku na osiedlu z blokami,kilka dni(2 czy3) jakieś dzieci karmiły je mlekiem krowim z butelki dla lalek ,znalazł je mój siostrzeniec -pewnie dzieci mu powiedziały i namówił
siostrę ,żeby wzieła ,najpierw na balkon,ale wten dzień była burza i wzieli do domu,karmili początkowo też mlekiem,sobota ,wieś -nic innego w sklepie nie było,małe nadal są karmione strzykawką lub butelką,ale będziemy je uczyć jeść same,zaczynają też same się załatwiać(choć jeszcze masuje się im dupki)
Siostra ma 2 koty-1 ma 7lat ,2 znajda-przyszła i się u nich okociła ok `10lat-koty są wysterylizowane.
Ja mam 1-7 lat (wysterylizowana),miałam jeszcze jednego ,ale odeszła w tam tym roku,zatkały się jej jelita i mimo operacji i tygodniowej walki o życie nie udało się jej uratować.Oczywiście jeden jest dla mnie,będzie ta mała, bo wymaga specjalnej opieki i żywienia.