^^^^^^ RUDY kociak ma wiecej checi do zycia!!MA DOM ^^^^^^

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 27, 2005 12:29

Agneska - można prosić o zmniejszenie fotek?? Strasznie długo się otwierają :oops:
I zapraszamy z całym wątkiem na "Koty" :D
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Wto wrz 27, 2005 12:34

Piekny ,szukamy takiego ale jestesmy ze Szczecina i żadnej mozliwosci dojazdu .Szkoda .Pozdrawiam
Aneta i Jacek

Post » Wto wrz 27, 2005 12:36

Piekny ,poszukujemy takiego ale jestesmy ze Szczecina Szkoda .Pozdrawiam
Aneta i Jacek

Post » Wto wrz 27, 2005 12:39

No, ten juz i tak ma dom na stale ;)

nezumi

Od: Pon sty 31, 2005 22:19

Post » Wto wrz 27, 2005 12:42

To ze strony adopcyjnej -moze znajdziecie swoejgo kotka? I napiszcie na kociarni, jakiego szukacie - na pewno gdzieś na Was czeka :)

Kocięta i koty (nie starsze niż roczne, wysterylizowane, czyste, zdrowe, oswojone) poszukują ciepłych domków. Tymczasowo są podopiecznymi Zwierzęcego Telefonu Zaufania w Szczecinie, ale jeśli nie odnajdą właścicieli, czeka je eutanazja bądź wydanie na ulicę. Są towarzyskie i piękne, nadają się do mieszkania oraz gospodarstwa. Maści jest wiele, podobnie jak stęsknionych kociaków - każda adopcyjna rodzina z pewnością znajdzie zwierzątko w sam raz dla siebie. Zainteresowanych prosimy o kontakt telefoniczny bez względu na porę.
Kontakt: Karolina, telefon: (0 91) 42 41 664 lub 42 23 088

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto wrz 27, 2005 13:19

Karolina !!!!!!!! Mamy ze soba kontakt na gg .Własnie czekamy na wiadomość od Ciebie i nie możemy sie jej doczekać.Przypomnij sobie...............Pisaliśmy do Ciebie jak byłas na lekcjii informatyki . :idea:
Aneta Ijacek

Post » Wto wrz 27, 2005 13:24

I mamy tez swoje ogłoszenie na ,kociarni, :!:
Aneta I Jacek

Post » Wto wrz 27, 2005 13:29

Aneta I Jacek pisze:I mamy tez swoje ogłoszenie na ,kociarni, :!:

I moglibyscie pilnowac swojego wątku :wink: ...
zadałam TAM pytanie i nie dostałam odpowiedzi.
Obrazek
Obrazek

kameo

Od: Pt maja 30, 2003 14:22

Post » Wto wrz 27, 2005 14:21

Jakiej nieudzielilismy ci odpowiedzi -opisałam ci dokładnie jakiego kota chcemy dla syna .Miałaś zadzwonić do jakiejś kobiety czy takie sa i dac nam znac .
Anet I Jacek

Post » Wto wrz 27, 2005 17:04

Sama do niej zadzwoniłam .......czekam od niej na telefon
Aneta i Jacek

Post » Wto wrz 27, 2005 20:55

Aneta Ijacek pisze:Karolina !!!!!!!! Mamy ze soba kontakt na gg .Własnie czekamy na wiadomość od Ciebie i nie możemy sie jej doczekać.Przypomnij sobie...............Pisaliśmy do Ciebie jak byłas na lekcjii informatyki . :idea:

Agnesko, przepraszam, że zasmiecam Twój wątek, ale nie mogę sie opanować, a nie mam jak odpisać na pw :oops:
Aneto i Jacku: po pierwsze: czytajcie uważnie posty - annskr to nie jest Karolina, a jedynie przytoczyła ona jej ogłoszenie :roll: Po drugie: może trochę innym tonem zwracajcie się do użytkowników tego forum, ok? szczególnie do tych, którzy chcieli Wam jakoś pomóc - mówię "chcieli", bo po Waszych postach i wątku na GW to mnie juz się pomocy odechciało :?
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Pt wrz 30, 2005 15:22

Agneska pisze:(Pytanie do doswiadczonych forumiarzy/Administratora: czy mozna ten watek przeniesc na Koty? Czy trzeba tu zamknac? Czy moge prosic o pomoc, bo w FAQ nie moglam sie doczytac...) :oops:

Przenoszę na Koty.

Daga

Od: Pon lut 04, 2002 15:46

Post » Wto paź 11, 2005 9:44

Daga,
Dzieki za przeniesienie. Przepraszam za to, ze zdjecia byly zbyt duze - przeczytalam, ze moga byc do 200 kB, wiec zmniejszylam je ponizej 200. Jak rozumiem, to lepiej, zeby byly jeszcze mniejsze, wiec obiecuje poprawe i nastepne zdjecia pozmniejszam juz do calkiem mini wersji. :oops:

Nie mam pewnosci, czy nalezy Malemu Rudemu teraz robic zdjecia, bo wyglada jak obraz nedzy i rozpaczy... Chodzi w abazurze od lampy juz trzeci tydzien (no, trzeba tego grzyba wyleczyc), pol glowy ma wygolone i wyjodynowane, ranki pogrzybiczne, masci dokola oczu nawet. I jeszcze swierzb w uchu. Kot na pierwszy rzut oka w strasznym stanie.
Ale to tylko pozory, bo apetyt, przewod pokarmowy i mruczanko jest w swietnej formie. I kocha sie z rezydentami okrutnie...

I czeka na odwiedziny!
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

[poprzednia]