Z adopcyjnej: Biały niebieskooki koteczek - pilne!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 23, 2005 23:34 Z adopcyjnej: Biały niebieskooki koteczek - pilne!

Znalazłam to na adopcyjnej..

[b][i]Pilne! Oddam małego koteczka, cały biały o niebieskich oczkach. Proszę o pomoc!
Kontakt: Beata, .................................................................Może ktoś szuka białego kicia.. A ten ma jeszcze niebieskie oczy..

(Od razu wyjaśniam, że NIE chodzi tu o mojego Nikusia, Nikuś już ma domek..)
Ostatnio edytowano Wto wrz 16, 2008 4:08 przez aamms, łącznie edytowano 2 razy
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Sob wrz 24, 2005 7:06

No i co, nikt nie chce.. :( Podobno białe kicie nie czekają długo na domek..
Podniosę na wszelki wypadek..

aamms

Post » Sob wrz 24, 2005 7:41

Białe kicie są słodziutkie.A możesz podesłać fotki kotka?
Katarina

Post » Sob wrz 24, 2005 7:52

Katarina pisze:Białe kicie są słodziutkie.A możesz podesłać fotki kotka?

Napisałam przecież, że ogłoszenie znalazłam na stronie adopcyjnej.. Jeśli jesteś zainteresowana, to napisz pod podany adres.. :D

aamms

Post » Sob wrz 24, 2005 8:45

Zakładając topic wypadałoby chyba coś wiedzieć. Przynajmniej to, dlaczego sprawa jest pilna. :P

Mnie się podobają wszystkie kotki - czy w związku z tym mogę tu naotwierać tematów tego rodzaju?
Gość

Post » Sob wrz 24, 2005 9:17

Anonymous pisze:Zakładając topic wypadałoby chyba coś wiedzieć. Przynajmniej to, dlaczego sprawa jest pilna. :P

Mnie się podobają wszystkie kotki - czy w związku z tym mogę tu naotwierać tematów tego rodzaju?

Przeczytaj pierwszy post, a reszy dowiesz się u osoby, która dała ogłoszenie.. Jeśli oczywiście jesteś zainteresowana..
Jeśli nie, to po co piszesz w tym wątku?
aamms niezalogowana

Post » Sob wrz 24, 2005 9:24

A Ty po co zakladasz topic z uwagą "pilne!", jeśli sprawa Cię nie interesuje na tyle, by się czegoś dowiedzieć?
Gość

Post » Sob wrz 24, 2005 9:29

:roll:
Ostatnio edytowano Nie wrz 23, 2007 17:11 przez IzaW, łącznie edytowano 1 raz

IzaW

Od: Nie lip 24, 2005 18:29

Post » Sob wrz 24, 2005 9:32

Anonymous pisze:A Ty po co zakladasz topic z uwagą "pilne!", jeśli sprawa Cię nie interesuje na tyle, by się czegoś dowiedzieć?

Moze dlatego, ze ma sentyment do niebieskookich bialych kotow. Moze dlatego, ze wsrod 443 ogloszen na adopcyjnej nie mozna zauwazyc tego ogloszenia. Moze dlatego, ze tutaj ma wieksze szanse byc zauwazonym. I inne moze.
Kicia, Milki, Max i Ares (za TM)

agis

Od: Pon gru 13, 2004 12:59

Post » Sob wrz 24, 2005 9:34

I moze zamiast krytykowac Gosciu, to sam sie czegos dowiedz o tym koteczku i nam tutaj napisz?

Przepraszam, ze pisze jeden post pod drugim, ale nie moge edytowac poprzedniego postu :oops:
Kicia, Milki, Max i Ares (za TM)

agis

Od: Pon gru 13, 2004 12:59

Post » Sob wrz 24, 2005 9:34

Anonymous pisze:A Ty po co zakladasz topic z uwagą "pilne!", jeśli sprawa Cię nie interesuje na tyle, by się czegoś dowiedzieć?

Porszę bardzo, jeszcze raz mój pierwszy post:

aamms pisze:Znalazłam to na adopcyjnej..

[b][i]Pilne! Oddam małego koteczka, cały biały o niebieskich oczkach. Proszę o pomoc!
b]

Założyłam dla zainteresowanych, bo tak się składa, że rzadziej zagląda się do ogłoszeń adopcyjnych..
Ja nie jestem zainteresowana.. Wystarczy mi moja siódemka, w tym jeden niepełnosprawny kot..
Jeśli Cię to intertesuje to po prostu napisz do osoby, która zamieściła ogłoszenie..
Wydaję mi się, że to nie miejsce na kłótnie o to czy tek wątek powinien istnieć czy nie..

Chcesz tego kota to dzwoń tam albo napisz, jak nie to sobie daruj wypowiedzi w tym wątku.. Proste, nie?
aamms niezalogowana

Post » Sob wrz 24, 2005 9:35

Dlatego zapytałam, czy mogę tu kopiować każde ogłoszenie, jakie przeczytam, bo ja lubię wszystkie kotki. :P
Gość

Post » Sob wrz 24, 2005 9:37

:roll:
Ostatnio edytowano Nie wrz 23, 2007 17:10 przez IzaW, łącznie edytowano 1 raz

IzaW

Od: Nie lip 24, 2005 18:29

Post » Sob wrz 24, 2005 9:39

Anonymous pisze:Dlatego zapytałam, czy mogę tu kopiować każde ogłoszenie, jakie przeczytam, bo ja lubię wszystkie kotki. :P

Zapytaj moderatora..
Nie zamierzam więcej przelewać z pustego w próżne, bo nie po to powstał ten wątek..
Jeśli uważasz, że nie powinien istnieć, zgłoś sprawę do moderatora..

A wracając do tematu wątku, może jednak komuś zapadł w serducho biały koteczek..
Gość

Post » Sob wrz 24, 2005 9:40

Anonymous pisze:
Anonymous pisze:Dlatego zapytałam, czy mogę tu kopiować każde ogłoszenie, jakie przeczytam, bo ja lubię wszystkie kotki. :P

Zapytaj moderatora..
Nie zamierzam więcej przelewać z pustego w próżne, bo nie po to powstał ten wątek..
Jeśli uważasz, że nie powinien istnieć, zgłoś sprawę do moderatora..

A wracając do tematu wątku, może jednak komuś zapadł w serducho biały koteczek..

Nie zalogowałam się.. Już się poprawiłam..

aamms

[następna]