» Czw wrz 29, 2005 20:20
dziewczyny, wyjasnilam najbardziej zainteresowanym: Magiji, pini, iwci i justynie_eb powody mej separacji od kocich spraw. Czasem tak zycie sie uklada, ze za wiele spraw sie na czlowieka zwala. Nie bede sie wdawac w szczegoly.....
Informuje, ze obecnie WSZYSTKIE koty fotografowane przez iwcie sa juz w bazie na www schroniska. Zostaly nam 3 koty, o ktore iwcia musi sie dowiedziec w sobote, bo nie mialy numerkow albo sobie ich nie daly obejrzec. Nie wszystkie zdjecia i opisy sa moje, czesc wprowadzaja sami pracownicy schroniska. W miare, gdy iwcia bedzie te koty poznawac, bedziemy zmieniac ich opisy.
Jeszcze w kwestii organizacyjnej......
Uzgodnilam z iwcia, i ona sie zgodzila, ze teraz ona przejmie WSZYSTKIE sprawy kotów schroniskowych.
Wprowadzilam ja, przedstawilam p. Wlodarczyk, wetom, p. Ewie, jako swego "nastepce", poinformowalam ich, ze ja sie musze na jakis czas wycofac. Mozliwe ze iwcia nawet dostanie dostep do bazy (jak nie, to uzgodnilysmy, ze ja to bede dalej robic). Mam nadzieje, ze beda ja traktowac przynajmniej tak jak mnie (wejscie poza godzinami pracy, informowanie o stanie zdrowia kota, o nowych, trudnych przypadkach, jak koty kalekie ze szpitalika itp)
Chcialam w tym miejscu podziekowac wszystkim, ktorzy mi do tej pory pomagali i mnie wspierali.
Osob, ktore pomogly kotom ze schroniska jest wielokrotnie wiecej, nie sposob ich wszystkich wymienic, ale tez im dziekuje.
Od tej pory iwcia jest jedyna osoba, ktora zajmuje sie kotami ze schroniska i do niej zwracajcie sie ze wszystkim, z adopcjami, chetnymi domkami itp. Bede ja wspierac i jej pomagac w miare swoich mozliwosci.
Do mnie nalezy jeszcze skonczenie zaczetych spraw:
- skoncze baze kotow (sa jeszcze 3 koty i zdjecia, ktore robilam w lewym boksie w poniedzialek)
- zglosze strone schroniska do przegladarek
- oglosze strone na łodzkich i osiedlowych grupach news.
Proponuje zamknac ten watek. Iwcia zalozy juz swoj.