PILNIE przygarnę kotka - Warszawa !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 23, 2005 18:05

solaris pisze:I po domku :evil: a szkoda bo przecież jest umowa adopcyjna , która do czegoś zobowiązuje , a i dziewczyna jest z Warszawy i łatwo mieć kota "na oku" tym bardziej , że forumowiczów z Wawy całe multum 8) ale jak już tradycją się staje na forum lepiej przegonić niedoświadczonego kociarza niż wykazać się cierpliwością....szkoda :(

to prawda, cierpliwosc dobra rzecz. jednak nasz gosc jakos napalony bardzo i wasze pyatnia lub watpliwosc, ktore powinny go lekko ostudzic bynajmniej tak nie zadzialaly. zachowuje sie troche jak by klapki na oczach mial i nie bardzo przyjmuje co sie do niego mowi. ktos taki nie wzbudza zaufania. musi miec kota juz i natychmiast bo inaczej koniec swiata.

co w przypadku gdy kots sie nie wywiazuje z umowy adopcyjnej?

Klaudia R.

Od: Pt wrz 09, 2005 10:11

Post » Pt wrz 23, 2005 18:12

Czytam ten watek od kilku godzin i mówiąc szczerze - nie "ruszyła mnie" tak bardzo sprawa odmowy sterylizacji, jak chęć natychmiastowego zabrania kotka - JUŻ DZIŚ (tak napisał gość).

Sterylizowanie zwierzat domowych ciągle nie jest jeszcze "modne" wśród Polaków.
Gościa można by przekonać do sterylizacji - podpisując z nim umowę adopcyjną.

Ale bardzo nie podoba mi się ten pośpiech w rodzaju "kotek na weekend - natychmiast".
Tak dużo się ostatnio czyta o "przygarnianiu" kociaków.... w innym celu niż chęć posiadania zwierzaka .... :evil:

Elżbieta P.

Od: Śro lut 02, 2005 0:40

Post » Pt wrz 23, 2005 18:13

Ludzie ... spokojnie :!:
Może się wam wydawać, żę jakaś napalona jestem ... trudno ...
I teraz wynikły jakieś głupie wąty ...
A żeby tak nie było, gdyż nie chciałam by tak się stało ... napisałam, żeby włąsciciel kotka napisał do mnie na gadu ...
wtedy przeciez na spokojnie możnabyłoby się dogadać ... przeciez to CHYBA nie jest żaden problem ...
A kotka nadal z ogromną chcęcia przygarnę ... :!: :D
Do odwołania ...
I ponawiam proźbę .. jeżeli ktoś się znajdzie kto chciałby oddać kocurka w dobre ręce ... PROSZĘ o kontakt GG :!:
Dziekuję i Serdecznie Pozdrawiam Wszystkich KOTOmanów :P
Gość

Post » Pt wrz 23, 2005 18:14

Przejrzyj watki i skontaktuj sie z opiekunami.

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pt wrz 23, 2005 18:31

prawde mowiac gosciu, twoj brak pokory w tym temacie jest zdumiewajacy.

Klaudia R.

Od: Pt wrz 09, 2005 10:11

Post » Pt wrz 23, 2005 18:38

Anonymous pisze:Ludzie ... spokojnie :!:
Może się wam wydawać, żę jakaś napalona jestem ... trudno ...
I teraz wynikły jakieś głupie wąty ...
A żeby tak nie było, gdyż nie chciałam by tak się stało ... napisałam, żeby włąsciciel kotka napisał do mnie na gadu ...
wtedy przeciez na spokojnie możnabyłoby się dogadać ... przeciez to CHYBA nie jest żaden problem ...
A kotka nadal z ogromną chcęcia przygarnę ... :!: :D
Do odwołania ...
I ponawiam proźbę .. jeżeli ktoś się znajdzie kto chciałby oddać kocurka w dobre ręce ... PROSZĘ o kontakt GG :!:
Dziekuję i Serdecznie Pozdrawiam Wszystkich KOTOmanów :P

Przzetłumaczę Ci to na język, jakiego oczekujemy:

"Moi drodzy, słuchajcie, może się wam wydawać, że nadmiernie mi się spieszy i macie słuszne wątpliwości.
A żeby tak nie było, skontaktuję się osobiście z właścicielem kotka, bo mi na nim zależy i wtedy przeciez na spokojnie można byłoby się dogadać ... A kotka nadal z ogromną chcęcia przygarnę ...
Do odwołania ...
I ponawiam prośbę .. jeżeli ktoś się znajdzie kto chciałby oddać kocurka w dobre ręce ... zapewnię mu dobre warunki życia :!:
Dziekuję i Serdecznie Pozdrawiam Wszystkich KOTOmanów :P"

i jeszcze raz podkreślę - jeżeli zależy Ci na kocie - kontaktowanie się należy do Ciebie

Kocurro

Od: Nie sty 11, 2004 20:31

Post » Pt wrz 23, 2005 18:44

Zamykam. Osoba poszukująca kotka podała swoje namiary można z nią podyskutować np. GG
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

[poprzednia]