SOS-schronisko Łódź- 388 to skóra i kości:-(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 22, 2005 10:18

Już wszystko wiem, ten z wątku pilnie potrzebuje pomocy. Nie ma już koteczki, którą widziałam w sobotę, nie zdążyłyśmy jej tu umieścić. Była w złym stanie, lecz wyglądała lepiej niż te, miałam nadzieją, że na razie da sobie radę.
Boszzz jak mam poznać, który bardziej potrzebuje pomocy, skoro tam połowa jest w złym stanie. :crying:
Jak wybrać tego, któremu mam pomóc, chciałabym wszystkim potrzebującym, ale nie mogę musze wybierać tylko jak? :crying:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw wrz 22, 2005 20:03

iwciu...
ja nie wiem :cry:
plakac mi sie chce jak je wszystkie widze...

wrzucaj te, ktore podpowiada ci serce ze potrzebuja twojej pomocy... ja wiem ze serce mowi ze wszystkie.. mnie na przyklad tez z numerem 301 (prosze nazwijmy go jakos bo tak z numerka to jak w wiezieniu...) wzial za serce... te oczy... ten wzrok taki proszacy... i ja - ja ktora nie moge mu w zaden sposob pomoc :cry:
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Czw wrz 22, 2005 20:04 kot

up
gosc

Post » Pt wrz 23, 2005 9:27

Bosh.. tyle potrzebujących kituszków.... ;( dobrze dziewczyny że się tym zajęłyście, że chociaż część z nich dostanie swoją szansę...
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Pt wrz 23, 2005 12:58 SOS-schronisko Łódź-Kiki walczy o zycie u Magiji

I co się dzieje z tym czarnym nieszczęśnikiem, z chorymi oczami (301)?
mb

Post » Pt wrz 23, 2005 13:19

Odpowiadam za Iwcię - z danych dnia wczorajszego wynika, że będzie dziś zabrany i ulokowany w domku tymczasowym na leczenie. Nie można zmarnować sponsorigu :wink: (Wielkie dzięki dla sponsora)
Potem będzie szukał domu docelowwego.

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt wrz 23, 2005 13:32

Pięknie!!! :D
Oby tak dalej!!! :D
Dziewczyny :king:
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Pt wrz 23, 2005 13:37 SOS-schronisko Łódź-Kiki walczy o zycie u Magiji

CUDOWNIE!!!
mb

Post » Pt wrz 23, 2005 13:49

annskr pisze:Odpowiadam za Iwcię - z danych dnia wczorajszego wynika, że będzie dziś zabrany i ulokowany w domku tymczasowym na leczenie. Nie można zmarnować sponsorigu :wink: (Wielkie dzięki dla sponsora)
Potem będzie szukał domu docelowwego.

Oooooo jakie dzisiaj super wiadomości :D. Strasznie się cieszę!
-Tika

Post » Pt wrz 23, 2005 13:53

Suuuuuper :) Dziewczyny jesteście cudowne!!
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Pt wrz 23, 2005 14:16

Dziewczyny :1luvu:
czy gdyby sie znalazł sponsor..to moze jeszcze jakiegos biedaka mozna by wyciagnac ... jak myslicie ? bo potzrebny jest domek tymczasowy cholerka .. :roll:

Ada

Od: Wto lis 18, 2003 13:25

Post » Pt wrz 23, 2005 14:27

Ada pisze:Dziewczyny :1luvu:
czy gdyby sie znalazł sponsor..to moze jeszcze jakiegos biedaka mozna by wyciagnac ... jak myslicie ? bo potzrebny jest domek tymczasowy cholerka .. :roll:

Domki tymczasowe mamy już wszystkie zajęte. :(
W tym tygodniu wyciągnęłyśmy ze schroniska 4 dorosłe koty i 6 maluchów. Kotów potrzebujących jest tam jeszcze kilka, lecz oprócz sponsora potrzebny nam domek zastępczy.
Bardzo chciałabym wyciągnąć tego biedaka biało-szarego, on tam nie przeżyje, ale nie mam gdzie go umieścić. :cry:

Pilnie potrzebujemy domku zastępczego dla tego kota
ObrazekObrazekObrazek
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Pt wrz 23, 2005 14:33

no wlasnie..:(
jezeli ten kot jak zostanie w tym schornisku to bedzie wygladał .. :cry: jak .. te poprzednie, za jakis czas... :(
widac jaki on jest przerazony... biedak ..

Ada

Od: Wto lis 18, 2003 13:25

Post » Pt wrz 23, 2005 14:35

Dziś będę w schronisku zobaczę jak sie trzyma.
Podobno dali go na kociarnię, w takim stanie 8O :evil:

iwcia

Post » Pt wrz 23, 2005 20:29

hej. Wątek faktycznie jest przygnębiający, choć są w nim jasne momenty. Tak sobie myśle, że może wziąć się za to łódzkie schronisko na poważnie. Nie wiem, stała zbiórka pieniędzy, wolontariat, nadzór, zwłaszcza, że idzie zima. Oczywiście łódzkie to nie wyjątek, ale i tak wyróżnia się szczególną bezdusznościa w traktowaniu zwierzat-znam z własnego doświadczenia;skutecznie zniechęcono nas do wzięcia psa, wtedy argumentów nie brakowało...
SYMPATYK forum

[poprzednia][następna]