Aga1 pisze:Gacusiowa Mama pisze:a kto Ci kaze nigdzie nie jezdzic w tak zwanym miedzyczasie![]()
![]()
stan mojego konta
No u mnie ta sama cholera kładzie kłody pod nogi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aga1 pisze:Gacusiowa Mama pisze:a kto Ci kaze nigdzie nie jezdzic w tak zwanym miedzyczasie![]()
![]()
stan mojego konta
Mysza pisze:Aga1 pisze:Gacusiowa Mama pisze:a kto Ci kaze nigdzie nie jezdzic w tak zwanym miedzyczasie![]()
![]()
stan mojego konta
Gacusiowa Mama pisze:Mysza pisze:Aga1 pisze:Gacusiowa Mama pisze:a kto Ci kaze nigdzie nie jezdzic w tak zwanym miedzyczasie![]()
![]()
stan mojego konta
to trzymam kciuki za cuda finansowe...
Patssa pisze:No wiesz co Aga... tyle się znamy a Ty do dziś nie pochwaliłaś się, że masz swój koci wątek na forum![]()
Fajnie, że będę mogła prześledzić historię Waszych kotków od początku, dziś przebrnęłam przez pierwsze dwadzieścia kilka podstronJutro reszta!
Widzę, że nasz mały rozbójnik spodobał się wszystkim na tym forumsuper
Aga1 pisze:Strasznie się cieszę, że zaglądnełaś na forum![]()
Panie i Panowie czapki z głów
Przedstawiam hodowczynię Apolla:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Patssa pisze:Aga1 pisze:Strasznie się cieszę, że zaglądnełaś na forum![]()
Panie i Panowie czapki z głów
Przedstawiam hodowczynię Apolla:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Nosz przestań, bo się zarumienię![]()
Ja generalnie zaglądam na to forum od jakiegoś czasu, ale miałam trochę mało czasu na czytanie wszystkiego i śledziłam głównie wątki dot. SHKRP i sytuacji hodowców po wykluczeniu z FIFe.
Widziałam już wcześniej Twoje posty na innych wątkach, ale "kocie pogawędki" dopiero niedawno "odkryłam"Stąd moje zdziwienie, że masz własny wątek.
Fajnie tuMoże uda mi się tu częściej bywac
![]()
Jak koty pozwolą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Silverblue i 41 gości