Mona i Liza juz w nowych domkach! :-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 09, 2005 10:40

podbijam,
kto chce te piekne panienki?
tamari niezalogowana

Post » Pt wrz 09, 2005 14:04

a propos mamusi- dobrze by ją było wysterylizować, zanim pójdzie do nowego domu :D Znam panią, która załatwia sterylki za 70 zł od kotki w Warszawie 8) wrazie czego proszę o kontakt na PW
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon wrz 12, 2005 15:43

Dowiadywalam się i .... Liza w środę jedzie do nowego domku :P !

Moną niestety nikt nie jest zainteresowany :( wszyscy dzwonią w sprawie Lizy.
Ania & Kama, Pusia, Misia, Skits, Rafa, Mimi, Misio

Ania

Od: Śro sty 29, 2003 9:56

Post » Pon wrz 12, 2005 15:59

Mona jest piekna, mam nadzieję, że szybciutko znajdzie dobry, odpowiedzialny domek.
enigma

Post » Czw wrz 15, 2005 8:47

Hop, w sprawie Mony nadal cisza :(

Ania

Post » Czw wrz 15, 2005 15:47

Mona jest już w nowym domku,w drodze sprawowała się dobrze nawet troszkę przysnęła.W domu jak na razie jest silnie przestraszona,chodzi i miauczy,mam nadzieję ze szybko sie przyzwyczai.Kuweta ze żwirkiem juz naszykowana,miseczki z wodą i jedzonkiem gotowe.Jak troszkę do nas się przyzwyczai zawiozę ja do weta na oględziny i ew.szczepienia.
Jest przepięka,wyrośnie na prawdziwą ślicznotkę.Cieszę się bardzo że ją wzięłam....dzięki Aniu.

ivetka

Od: Śro wrz 14, 2005 12:26

Post » Czw wrz 15, 2005 17:22

Ivetka, gratulacje :) Kilka dni temu zobaczyłam Monę i przyznam, że zakochałam się od pierwszego spojrzenia ;) Tylko że miesiąc temu zostałam mamą (kocią ;)) i nie wiem czy drugi kociak w tak krótkim czasie to dobry pomysł, ale gdyby Mona nie znalazła domku to kto wie, kto wie ;)
Szczęścia i szybkiej asymilacji w nowym domku śliczna panno :)

Mantis

Od: Śro wrz 14, 2005 14:54

Post » Nie wrz 18, 2005 13:33

Szaroniebieska koteczka mieszka od środy u mnie i mojego narzeczonego.
Tak cudownego kotka chyba w życiu nie widziałam!!
Właśnie teraz leży na łóżku i przeciąga się mrucząc...Jest zdrowa, pogodna i ma niezły apetyt;)
Bardzo się cieszę, że jest z nami !!

P.S. Koteczka dostała nowe imię- LUNA
Katioczka

Post » Nie wrz 18, 2005 14:00

super :!:
czyli została już tylko starsza koteczka, mama panienek?
tamari niezalogowana

Post » Pon wrz 19, 2005 8:35

Nasza milusinska ma się dobrze.Z kuwetki nauczyła korzystac się bardzo szybko,wszystkię kąty już poznała i zaczyna brykać.Troszkę je słabo,kupiłam jej karmę Royal Canin dla maluszków ale nie zabardzo jej smakuje,je ale tak jedym ząbkiem.Niby wczoraj przez cały dzien zjadła swoją porcję i nie wiem czy jeszcze poczekać może sie rozsmakuje czy kupic jej coś innego.
Zmieniliśmy jej imię z Mony na Balbinkę bo jest taka słodka....i przepiękna.Pozdrawiam i zyczę miłego dzionka:)

ivetka

Post » Pon paź 03, 2005 11:02

Katioczka, ivetka strasznie sie ciesze ze dalyscie znac co u koteczek :P ! Bylam na urlopie dlatego tak pozno tu zagladam :wink:
Zaraz lece przekazac wiesci kolezance od ktorej odbieralyscie koteczki!

bardzo Wam dziekuje i trzymam kciuki za pieknosci :ok:

ps. z niecierpliwoscia czekamy na jakies zdjecia :D

Ania

Post » Pon paź 03, 2005 13:57

Balbisia ma się dobrze.Byłyśmy na wizycie u wetka,wszystko jest ok,jest juz zaszczepiona.Słodziak z niej straszny,jest przemiła, sliczna i baaaardzo grzeczna.I tak jakos wyszło :lol: że przygarnęliśmy drugiego kociaka Tolka.Na razie jest jeszcze w domku tymczasowym ale mam nadzieję ,że uda nam się go w nie długim czasie przywieźć do domku.A co do zdjęć to na razie nic nie wstawie bo nie mam cyfrówki chyba że kogoś namierzę z aparacikiem to coś wstawię.Pozdrawiam:)

ivetka

Post » Śro paź 05, 2005 20:04

jak miło czytać,że ktoś pomaga..
strasznie poprawiło mi humorek po przeczytaniu miłych wieści... 8)

moja siostra chce kicie..trikolorke,ale nie białą z kilkoma łatkami,tylko cała..jak poda więcej informacji to dam znać.. :wink:
(tylko kociaki musiały by być z okolic dolnegośląska.. :?
"Można doprowadzić konia do wodopoju,ale nie można zmusić go do picia"

rugitus

Od: Nie paź 02, 2005 20:49

Post » Nie paź 09, 2005 16:45

Luna waży 2 kg, jest prawdziwą kocią pięknością i wszyscy weterynarze, którzy ją badali zgodnie twierdza że jest to

NAJPRAWDZIWSZY KOT RASY ROSYJSKIEJ NIEBIESKIEJ

Az nie chce mi sie wierzyc, no ale skoro tak twierdzą...ma wszystkie cechy charakteru ruska...Ma lawendowe poduszeczki łap, piękne zielone oczęta o lekko skośnym kształcie, smukłą sylwetkę, szlachetne rysy ...

Jest cudowna dystyngowana ehhhh..cudo po prostu...a może ona została na te działki podrzucona z jakiejś hodowli? 8O

Dokociliśmy sie tydzień temu...
Adoptowaliśmy Moniczkę (teraz Haidi) od Rodziców Bohemy, która zjednała nas sobie wszystkich w oka mgnieniu a Luna w trzy dni pokochała nową siostrzyczkę nieograniczoną miłością...
Teraz jest wesoło, razem się bawia i ganiaja jak dzikie-nawet nie wiedzieliśmy ile radości sprawią nam te kocie panienki...

Co do Luniaszka: jest juz odrobaczona i zaszczepiona, ma regularnie obcinane pazurki. Je dużo, jak będą foty, to wstawię.

Pozdrawiam :DKatioczka
Katioczka

Post » Pon paź 10, 2005 8:20

Słuchajcie, wczoraj udało się Ani i mnie przywieźć z działek mamę Mony i Lizy. Nazwałyśmy ja Bona - zostanie wysterylizowana i bedzie do adpocji. Mam nadzieję, że uda się znaleźć dla niej dom.... W przeciwnym wypadku wroci na działki, gdzie moze nie przezyc zimy (działki sa w srodku lasu, z końcem miesiąca wyjadą ostatni działkowicze). Załozymy jej oddzielny wątek adopcyjny z nowymi zdjęciami. Na dzialkach jest w tej chwili kilkadziesiąt kotów, widziałysmy w czasie krótkiej wizyty ok. 20 kociąt .....
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

[poprzednia]