Ecik, Pecik i inni.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 18, 2005 7:54

kocia mama Agatka pisze: Ale tak czasami bywa z tymi wychodzacymi kotami. Koty mojego chlopaka (mam od niego swoja Szara) tez wychodza i juz kilka kotow zginelo pod kolami samochodow naszej malej osiedlowej uliczki ehh

Kocia mamo Agatko, Ecik byl dziczkiem a nie kotkiem wychodzacym.
Od urodzenia mieszkal na dworzu.

Dziekuje za wyrazy sympatii :)
Obrazek

Ska

Od: Sob lut 28, 2004 20:40

Post » Nie wrz 18, 2005 8:10

http://upload.miau.pl/1/28552.jpg
a moze taka??
bylaby wypasiona :D

oczywiasi sciany zrobic przywarstwowe - 2 warstwy drewna i pomiedzy steropinan...
dobrze by bylo tez dach ocieplic bo przez niego bedzie najwiecej ciepla uciekac...oczywiscie kombinacje z wejsciami mozna dostowowywac.. mozna tez polaczyc obie czesci jakoms przejsciem...

kurcze szkoda malego :cry: [']

jak bedziesz chciala jeszcze jakis projekt budki to moge narysowac sprobowac...
to jest taki na szybko. ale w tej budce nie powinno wiac bo ma przedsionek (wazne zwby nie byl zbyt szeroki i zeby wejscie bylo mozliwie schowane...) mozna zrobic jeszcze lepszy przedasionek ale to jak chcesz to ci narysuje :D

w razie jak co pisz na pw... bo do watku moge nieczesto zagladac

aaaai jeszcze jedno - budke trzeba dobrze zaimpregnowac i na zewnatrz i wewnatrz...
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Nie wrz 18, 2005 13:28

:cry:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Nie wrz 18, 2005 13:39

Ska, przykro mi z powodu Ecika :(

A co do budki - nie mam żadnych planów, ale wiem, że można zrobić takie ze starych szafek. Czasem ludzie wystawi wystawiają biurka lbo szafki. Wtedy tylko dośrodka idzie styropian, na górę i pod spód jakiś metal, żeby drewno nie przemakało, można dodatkowo zaimpregnować. Wycina się dziurę, do której przywiesza się jakiś filc albo materiał który nie zamarźnie.
To taka najprostsza budka. Takie miałam dla kotów pod Instytutem Reumatologii, które dokarmiałam i sprawdzały się świetnie. Do środka kładłam siano - bo ono ładnie wysycha jak kot zmoczy łapkami. No i w sianku kot się może zakopać, ważne żeby była gruba warstwa. Sianko wymianiałam raz na jakiś czas.

Ja Ci mogę pomóc jeśli chodzi o łapanie. Niestety, samochodu nie mam więc w transporcie nie pomogę.
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Nie wrz 18, 2005 13:45

biedny kocio :cry:

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

[poprzednia]