Kasia D. pisze:Mysza pisze: znalazła 2,5 miesięcznego MCO do oddania![]()
No, już widzę jaki to MCO...
prawda?

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kasia D. pisze:Mysza pisze: znalazła 2,5 miesięcznego MCO do oddania![]()
No, już widzę jaki to MCO...
Mayo pisze:szukam kota!
mam 4,5 letnia kotke, ktorej chce znalezc towarzystwo. kotka jest zdecydowaną dominatorką i szukam kota-kotke mniej, bo to ponoc gorszy uklad, ktory jest ulegly i nie ma duzego temperamentu, co by im sie dobrze zylo.
Kontakt: Karolina tel. 504082168
karolka2222@wp.pl
XAgaX pisze:Mayo pisze:szukam kota!
mam 4,5 letnia kotke, ktorej chce znalezc towarzystwo. kotka jest zdecydowaną dominatorką i szukam kota-kotke mniej, bo to ponoc gorszy uklad, ktory jest ulegly i nie ma duzego temperamentu, co by im sie dobrze zylo.
karolka2222@wp.pl
pisałam do tej pani ale brak odzewu
Kasia D. pisze:XAgaX pisze:Mayo pisze:szukam kota!
karolka2222@wp.pl
pisałam do tej pani ale brak odzewu
Dzwoniłam 3 dni temu. Pani ma juz kotka.
Wojtek pisze:przyjme kota !!!!
przygarne mlode kocie ( do 3,5mies) plec obojetna , z warszawy i okolic , masci szarej , bialej , popielowatej , moze mieszano czarnej ogolem roznej , prosze o kontakt pod numerem gg :4346083 .
Nazwisko: witek
Telefon: 505-568-909
Email: fryta13@autograf.pl
Miasto: Warszawa
2005-09-14 12:46
Wojtek pisze:przyjme kota !!!!
przygarne mlode kocie ( do 3,5mies) plec obojetna , z warszawy i okolic , masci szarej , bialej , popielowatej , moze mieszano czarnej ogolem roznej , prosze o kontakt pod numerem gg :4346083 .
Nazwisko: witek
Telefon: 505-568-909
Email: fryta13@autograf.pl
Miasto: Warszawa
2005-09-14 12:46
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 132 gości