znaleziony kot norweski lesny. co zrobic?

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 16, 2005 20:07

8O 8O :roll:
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Sob wrz 17, 2005 9:08

agnes_czy pisze:8O 8O :roll:

spokojnie, spokojnie Agnieszko.

pozdrawiam
Klaudia:O)

Klaudia R.

Od: Pt wrz 09, 2005 10:11

Post » Sob wrz 17, 2005 13:57

Wiecie co. Wlasnie napisala do mnie jedna z zainteresowanych kicia, ktora weszla tutaj jako gosc.
Napisala, ze igram z jej uczuciami. Zrozumiala, ze ja jednak kotke zatrzymuje, a ja nigdzie takigo sformulawania nie uzylam. Byla miedzy nami forumowiczami rozmowa, waham sie oczywiscie, ale to wedlug mnie normalne i nie swiadzczy o tym, ze zdecydowalm, iz kicia zostaje.
Mimo, ze kitula jest krotko to przeciez ja tez mam jakies uczucia. Biorac ja podjelam odpowiedzialnosc za jej zycie. To chyba normalne, ze sie zastanwiam i wiem, ze jak u mnie zostanie to bedzie jej dobrze. Przeciez to sa normalne mysli kazdej z nas.
Troche sie obawialam, ze z tej nasze rozmowy wybuchnie draka jak ta osoba wejdzie i poczyta znowu watek:(

Ale musze tutaj podziekowac agnes_czy, ktora tez jest zainteresowa i doskonale zrozumiala intencje naszej wczorajszej rozmowy :D. I nie dziwi ja, ze sie wacham i doskonale to rozumie. Naprawde milo bylo to przeczytac.
Dzieki:)

Klaudia R.

Post » Sob wrz 17, 2005 14:50

Moim zdanie poki nie obiecasz komus kota nie masz sie co martwic. Osoba chetna MUSI to zrozumiec jesli nie padna z Twoich ust ostateczne slowa.
Wiele osob z forum w pierwszym odruchu szukalo dla kotka domu, a potem go nie oddaly
Obrazek
Obrazek

lidiya

Od: Sob cze 08, 2002 0:05

Post » Sob wrz 17, 2005 15:17

lidiya pisze:Moim zdanie poki nie obiecasz komus kota nie masz sie co martwic. Osoba chetna MUSI to zrozumiec jesli nie padna z Twoich ust ostateczne slowa.
Wiele osob z forum w pierwszym odruchu szukalo dla kotka domu, a potem go nie oddaly

obiecac nie obiecalam, a wrecz uprzedzilam, ze jest kilku chetnych i chce ze wszystkimi porozmawiac i wtedy zdecydowac.

Klaudia R.

Post » Sob wrz 17, 2005 20:08

Urocza kiciucha :D

Dasia

Od: Sob lip 23, 2005 20:51

[poprzednia]