Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ania z Poznania pisze:Tylko że... pani z lecznicy określiła wiek kota na 3-4 lata. Wróciłam do domu, przyjrzałam się moim kotom. Najmłodsze rodzeństwo (nie licząc małego paskudztwa) ma 3,5 roku. Wyglądają młodziej...
A moje małe paskudztwo ma już trochę ponad rok. W żaden sposób nie da się wcisnąć, że Rudas to roczny kot.
Ania Z pisze:.... to chyba problem się sam rozwiązał, kot jest po prostu za duży
mirka_t pisze:Ania Z pisze:.... to chyba problem się sam rozwiązał, kot jest po prostu za duży
Czyli nie ma tak dużego zagrożenia dla niego ze strony wirusa panleukopenii. Może po kastracji i odkarmieniu będzie miał większe szanse na dom docelowy.
Aga 995 pisze:To ze jest duzy nie dyskredytuje go w szukaniu domku. To piekny kot:)
Jestem pewna ze znajdzie sie ktos kto doceni dorosłego kota..spokojnego ułozonego:)
AnetS pisze:Od rana dziś walczyłam o dom dla Rudego.
Nie przypuszczałam, ze jest on tak blisko... Pożaliłam się, pohisteryzowałam i... Stalo się.
Rudy jest pod Wrzesnią, u mojej tesciowej. Jutro jedzie do weta na wizyte kontrolną, prawdopodobnie po niedzieli bedzie wykastrowany (kwestia ustalenia terminu z wetem).
Jest to 4ty kot w jej domu. Trafił najlepiej jak mógł - bezpieczna okolica, duzy ogród.
Zlinczujcie mnie jak chcecie.
PS. Dostal od Pani ze sklepiku wieeelka torbe dobrego żarełka!
KUPUJCIE TAM WSZYSTKO i róbcie JEJ reklame - jest SUPER BABKĄ
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Patrykpoz i 251 gości