już pomijam ze Tz by mnie zabil....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnetS pisze:A może ktoś z Poznania przechowa nam kocurka do przyszlego tyg?
Ja go oddam na kastrację np. jutro i kociak pojedzie sobie do domu w przyszlym tyg. juz komfortowo bez jajek?
Kociary poznańskie... kociarze też... co Wy na to?
Ja nie mogę nawet tymczasowo wziąć Rudaska ze względu na kwarantannę Zośki..., inaczej już czekałby u mnie
Ania Z pisze:ale nowości![]()
i to takie pozytywne![]()
ja go mogę przetrzymać, był u mnie alarm z powodu panleukopemię, ale ... wszystkie koty zdrowe, żadnych oznak chorobowych, ale zdecydujcie czy można, bo ja już sama się gubię
mam mały problem z pomieszczeniem, bo jest w remoncie, ale prace zatrzymam na tydzień jakby co
Ania Z pisze:ale nowości![]()
ja go mogę przetrzymać, był u mnie alarm z powodu panleukopemię, ale ... wszystkie koty zdrowe, żadnych oznak chorobowych, ale zdecydujcie czy można, bo ja już sama się gubię
mam mały problem z pomieszczeniem, bo jest w remoncie, ale prace zatrzymam na tydzień jakby co
kameo pisze:Ania Z pisze:ale nowości![]()
super!!!!
Przejdzmy na pw
azis pisze:Ania Z pisze:ale nowości![]()
Jesli masz koty szczepione, to nie musza miec oznak choroby a wirusa mozesz miec w domu.
Mialas kontakt z Catrina tak jak ja, prawda? A ona ma w domu wirusa na 100%
AnetS pisze:sama już nie wiem... w kazdym razie Rudasek marznie dzis na tej sraczce pogodowej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 327 gości