Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Anonymous pisze:Glass nie zrozum mnie zle, ale twoja nadgorliwosc wzgledem upatrzonych kotow mnie przeraza...![]()
Czy Mysza ci go obiecala ze dajesz jej takie propozycje? Sorki, ale takie pchanie sie na chama z nosem po kota nie wyglada za dobrze i raczej zniecheca.. moze troszke delikatnosci?...
Anonymous pisze:Glass nie zrozum mnie zle, ale twoja nadgorliwosc wzgledem upatrzonych kotow mnie przeraza...![]()
Czy Mysza ci go obiecala ze dajesz jej takie propozycje? Sorki, ale takie pchanie sie na chama z nosem po kota nie wyglada za dobrze i raczej zniecheca.. moze troszke delikatnosci?...
azis pisze:wczoraj bardzo zalezalo jej na innym.....co do którego decyzja jeszcze nie jest podjęta. A dzis już " zaklepuje" nastepnego. Ja rozumiem,ze to jest tak,że chce się juz, natychmiast, jak najszybciej...ale troche wyczucia by się przydało...
kameo pisze:azis pisze:wczoraj bardzo zalezalo jej na innym.....co do którego decyzja jeszcze nie jest podjęta. A dzis już " zaklepuje" nastepnego. Ja rozumiem,ze to jest tak,że chce się juz, natychmiast, jak najszybciej...ale troche wyczucia by się przydało...
miłość kochana, miłośc
azis pisze:Jesli Glass wie,że napewno nie dostanie syjama od Lidyji i dlatego pyta o tego malucha to przepraszam.
Jesli nie wie, a juz zaklepuje nastepnego, to wydaje mi sie to nie w porzadku...
Ann_pl pisze:azis pisze:Jesli Glass wie,że napewno nie dostanie syjama od Lidyji i dlatego pyta o tego malucha to przepraszam.
Jesli nie wie, a juz zaklepuje nastepnego, to wydaje mi sie to nie w porzadku...
Tu sie z Toba zgodze.
Glass jak to jest? Ktorego kota chcialabys adoptowac?
Mysza pisze:jeśli to kogoś interesuje to Glass od samego początku pytała się o kociaka u mnie, ale wtedy miałam jeszcze oba zarezerwowane
teraz kiedy Irysek jest wolny znów mnie przekonuje, że będzie dobrym domkiem
Glass pisze:Doczytałam spokojniej i odpowiadam:
u Lidki się wycofałam bezpośrednio u niej na PW
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 70 gości