Gacusiowa Mama pisze:ano
A ja mam jeszcze trzy miesiące czekania przed sobą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gacusiowa Mama pisze:ano
Aga1 pisze:Gacusiowa Mama pisze:ano
A ja mam jeszcze trzy miesiące czekania przed sobą![]()
Mysza pisze:Aga1 pisze:Gacusiowa Mama pisze:ano
ej no już trochę mniej
Aga1 pisze:Mysza pisze:Aga1 pisze:Gacusiowa Mama pisze:ano
ej no już trochę mniej
Ale niewiele mniej
Gacusiowa Mama pisze:Aga1 pisze:Mysza pisze:Aga1 pisze:Gacusiowa Mama pisze:ano
ej no już trochę mniej
Ale niewiele mniej
ale zawsze - ja tez tak jojczylam
Gacusiowa Mama pisze:ee nie wiem, czemu?
ja na razie Drezno planuje w pazdzierniku jak sie uda (w koncu DCC ma KRS wiec jak tylko zostaniemy wcieleni do FPL, to bede mogla kota zarejestrowac)
i Lodz w listopadzie
Gacusiowa Mama pisze:Aga, nie badz wisnia i przyjezdzaj do Lodzi, no!
Aga1 pisze:Gacusiowa Mama pisze:ee nie wiem, czemu?
ja na razie Drezno planuje w pazdzierniku jak sie uda (w koncu DCC ma KRS wiec jak tylko zostaniemy wcieleni do FPL, to bede mogla kota zarejestrowac)
i Lodz w listopadzie
I Ty bedziesz w Łodzi w listopadzie? O kurka, chyba jednak pojadę do tej Łodzi ....
W Łodzi będzie Figuletta z całym miotem a w Poznaniu AbyZone będzie wystawiać cały miot łącznie z moim dzieckiem
Wpraszam się do AbyZone żeby zobaczyć kociaki ze swoim dzeckiem na czele i myślałam żeby zgrać to w czasie właśnie z wystawą ale jak usłyszałam, ze jest dopiero w listopadzie, to pomyślałam, że to strasznie długo i nie wiem czy tyle wytrzymam.... Ale może bym dała radę .....
Mysza pisze:Aga1 pisze:Gacusiowa Mama pisze:ee nie wiem, czemu?
i Lodz w listopadzie
I Ty bedziesz w Łodzi w listopadzie? O kurka, chyba jednak pojadę do tej Łodzi ....
W Łodzi będzie Figuletta z całym miotem a w Poznaniu AbyZone będzie wystawiać cały miot łącznie z moim dzieckiem
Wpraszam się do AbyZone żeby zobaczyć kociaki ze swoim dzeckiem na czele i myślałam żeby zgrać to w czasie właśnie z wystawą ale jak usłyszałam, ze jest dopiero w listopadzie, to pomyślałam, że to strasznie długo i nie wiem czy tyle wytrzymam.... Ale może bym dała radę .....
No dobra to kiedy dokładnie ta Łódź?
cały miot Figuletty
Gacusiowa Mama pisze:a kto Ci kaze nigdzie nie jezdzic w tak zwanym miedzyczasie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Paula05 i 35 gości