dzwonilam do schroniska,facet z ktorym rozmawialam nie wiedzial o ktorych kotach mowie,chcial numer ewidencyjny,ktorego nie znam wiec nie mogl podac mi szczegolow
nie moge napisac do dziewczyn z Bydgoszczy na pw,bo sa jakies problemy z aktywacja mojego kata,czy mozecie mi pomoc i poprosic te dziewczyny,aby dowiedzialy sie wszystkiego o tych kociakach?
Jutro pojadę do schroniska, ale obawiam się, że rude to kocurki. Też mam własne rude kocurki i są bardzo kochane, więc zastanów się jeszcze nad płcią. Kocurki na ogól są większe od kotek, czyli bardziej okazałe. Jeśli możesz to podaj mi Swój nr tel. komórkowego na email mirka_t@o2.pl a wyślę inf. o kotkach jak tylko dotrę do schroniska.
te kociaka w btdgoskim schronisku ti najprawdopodobniej kocurki,a mi bardzo zalezy na kotce,pomozcie mi taka znalezc pojade po nia chocby na koniec swiata
Anonymous pisze:mirka sprawdzila i okazalo sie,ze kotki z bydgoskiego schroniska to kocurki,nadal szukam.......
czy to taka wielka różnica? przecież i tak będą wykastrowane..
rude dziewczynki zdarzają się baaardzo rzadko... tak jak trikolorki to zawsze dziewczynki