^^^^^^ RUDY kociak ma wiecej checi do zycia!!MA DOM ^^^^^^

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 09, 2005 8:40

Agneska pisze:Wiecie, siedze jak na szpilkach i czekam do niedzieli, bo tak na odleglosc to okropnie tylko czekac na wiadomosci... Tez staram sie myslec, ze to tylko zaniedbanie i samotnosc malucha w schronisku tak go oslabily i ze zaraz dojdzie do dobrej formy...
Sama trzymam kciuki i prosze o wiecej!

A swoja droga, to kiedys myslalam, ze jestem dobrze zorganizowana ( :roll: ) Jak widze, co Emilka wyczynia, to czuje ze odpadam w przedbiegach. Ona to ma dobe chyba co najmniej 48-godzinna...

Agneska, to był chyba ostatni moment.. :roll: Pomoc finansowa z mojej strony nadal aktualna.. :D

A dacie się odwiedzić w Warszawie.?? :oops: 8)

vienna

Od: Pt sie 20, 2004 8:15

Post » Pt wrz 09, 2005 8:43

Jak wspaniale :D :D :D
Kciuki za testy :ok:

Emilko - :king:
Agnesko - gratuluje! :D
Obrazek

Happy

Od: Śro lis 19, 2003 2:36

Post » Pt wrz 09, 2005 9:04

Dzieki za wsparcie duchowe, ale na razie to Emilka chyba bardziej potrzebuje wsparcia w swoich poczynaniach.

Vienna,
Drzwi do mnie zawsze otwarte - obawiac sie mozna jedynie stada potworow :wink: atakujacego z wielkiej milosci... Na razie jestesmy w Warszawie, ale za pare tygodni bede przeprowadzac sie do Otwocka pod Warszawa, gdzie bedzie duzo, duzo wiecej miejsca - dla kotow, psow i wszystkich gosci! Zapraszam, oczywiscie!

Jesli chodzi o sesje zdjeciowe, to mam od chwilki dopiero telefon z aparatem, ale taki ze mnie gamon techniczny, ze musze poprosic o pomoc w przerzuceniu zdjec mojego stada do komputera, a potem jeszcze nauczyc sie ladowac zdjecia do uploada :oops:. Chcialabym juz w poniedzialek pokazac malucha na nowej drodze zycia... I zeby byla to zdrowa droga zycia :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt wrz 09, 2005 9:06

Emilka jesteś kochaną dziewczyną to super wiedzieć, że jest jeszcze młodzież, której nie jest obojętny los zwierząt. :D :D :D

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Pt wrz 09, 2005 10:09

Agneska pisze:Dzieki za wsparcie duchowe, ale na razie to Emilka chyba bardziej potrzebuje wsparcia w swoich poczynaniach.

Vienna,
Drzwi do mnie zawsze otwarte - obawiac sie mozna jedynie stada potworow :wink: atakujacego z wielkiej milosci... Na razie jestesmy w Warszawie, ale za pare tygodni bede przeprowadzac sie do Otwocka pod Warszawa, gdzie bedzie duzo, duzo wiecej miejsca - dla kotow, psow i wszystkich gosci! Zapraszam, oczywiscie!

Jesli chodzi o sesje zdjeciowe, to mam od chwilki dopiero telefon z aparatem, ale taki ze mnie gamon techniczny, ze musze poprosic o pomoc w przerzuceniu zdjec mojego stada do komputera, a potem jeszcze nauczyc sie ladowac zdjecia do uploada :oops:. Chcialabym juz w poniedzialek pokazac malucha na nowej drodze zycia... I zeby byla to zdrowa droga zycia :ok:

Agneska...dziękuje. Za zaproszenie i za to że wzięłaś kocinę...Pokochałam go, słowo. :1luvu:

vienna

Post » Pt wrz 09, 2005 10:10

Sydney pisze:Emilka jesteś kochaną dziewczyną to super wiedzieć, że jest jeszcze młodzież, której nie jest obojętny los zwierząt. :D :D :D

Zgadzam się, Emilko jesteś.. :king:

vienna

Post » Pt wrz 09, 2005 14:57

Agneska pisze:A swoja droga, to kiedys myslalam, ze jestem dobrze zorganizowana ( :roll: ) Jak widze, co Emilka wyczynia, to czuje ze odpadam w przedbiegach. Ona to ma dobe chyba co najmniej 48-godzinna...

chcialabym tylko zaznaczyc ze nie pomagam tym kotom sama,w schronisku poznalam pare wspanialych studentow,Kasie i Michala,dzielnie sie nawzajem wspieramy :) Rudy jest teraz u Michala to on o niego dba,ja jestem odpowiedzialna za weterynarza ale rowniez tam nie jestem sama ;) Naprawde bez nich bym sobie nie poradzila, z reszta poznamy sie wszyscy w niedziele :)

a co do mojej doby :lol: to nie brakuje mi na nic czasu o dziwo :P dzisiaj dostalam 5 z historii :lol: :lol:

Dzisiaj Rudy jest troszke zywszy ale i tak nie wyglada zbyt dobrze :( Michal karmi go specyfikiem dla rekonwalescentow,wciaz jest taki przygnebiony :( Dzisiaj jedziemy znowu na kroplowke.

Oczywiscie ja tez pisze sie na spotkanie z Rudym juz w nowym domku :ok:
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Od: Pt sty 10, 2003 20:42

Post » Pt wrz 09, 2005 15:19

Emilka pisze:
Agneska pisze:A swoja droga, to kiedys myslalam, ze jestem dobrze zorganizowana ( :roll: ) Jak widze, co Emilka wyczynia, to czuje ze odpadam w przedbiegach. Ona to ma dobe chyba co najmniej 48-godzinna...

chcialabym tylko zaznaczyc ze nie pomagam tym kotom sama,w schronisku poznalam pare wspanialych studentow,Kasie i Michala,dzielnie sie nawzajem wspieramy :) Rudy jest teraz u Michala to on o niego dba,ja jestem odpowiedzialna za weterynarza ale rowniez tam nie jestem sama ;) Naprawde bez nich bym sobie nie poradzila, z reszta poznamy sie wszyscy w niedziele :)

a co do mojej doby :lol: to nie brakuje mi na nic czasu o dziwo :P dzisiaj dostalam 5 z historii :lol: :lol:

Dzisiaj Rudy jest troszke zywszy ale i tak nie wyglada zbyt dobrze :( Michal karmi go specyfikiem dla rekonwalescentow,wciaz jest taki przygnebiony :( Dzisiaj jedziemy znowu na kroplowke.

Oczywiscie ja tez pisze sie na spotkanie z Rudym juz w nowym domku :ok:

Gratuluję piątki.. :D

Rany, biedny kitek..cały czas o nim myślę.. :?

vienna

Post » Pt wrz 09, 2005 21:52

mam nowe info :)
Kotek czuje sie lepiej,zrobil kupki i siku,pije tez samodzielnie wode,czyli jest super.Myje futerko i rozglada sie.Bedzie lepiej!

Jutro jade z nim na kroplowke,w niedziele rowniez.
Musi byc lepiej!!!!

pozdrawiam
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Post » Pt wrz 09, 2005 21:56

Emilka pisze:mam nowe info :)
Kotek czuje sie lepiej,zrobil kupki i siku,pije tez samodzielnie wode,czyli jest super.Myje futerko i rozglada sie.Bedzie lepiej!

Jutro jade z nim na kroplowke,w niedziele rowniez.
Musi byc lepiej!!!!

pozdrawiam
:lol: :lol: :lol: :lol: no sie ciesze po prostu :lol: :lol: :lol: :lol:
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Pt wrz 09, 2005 22:06

A oto Ruda kruszynka we wlasnej osobie :)
http://img45.imageshack.us/my.php?image=rudi14gj.jpg

na lapce wenflon na kroplowki.
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Post » Pt wrz 09, 2005 22:08

Emilka pisze:A oto Ruda kruszynka we wlasnej osobie :)
http://img45.imageshack.us/my.php?image=rudi14gj.jpg

na lapce wenflon na kroplowki.

od razu śliczniej wygląda!!
życie kotkowi uratowałaś :king:

i gratuluję 5 z historii :D

gonzo

Od: Pt cze 18, 2004 20:21

Post » Pt wrz 09, 2005 22:10

Piękny Rudi.
Emilka, fantastycznie! Wymiziaj kocinkę ode mnie i całą resztę futer, które nie miały tyle szczęścia też.
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Sob wrz 10, 2005 7:59

No i... jest lepiej :)
Rano kot zaczal zwiedzac mieszkanie (wczesniej nawet sie nie ruszal) i nadstawiac do miziania a nawet mruczec!!! Nie macie pojecia jak sie ciesze!!!

Teraz jade do schroniska po Szafira,mam nadzieje ze wszytsko sprawnie sie zalatwi. A nastepnie z Rudym na kroplowke i antybiotyk.

Kochane malenstwo!wiedzialam ze mu sie uda! wciaz mu to powtarzalam w lecznicy,musial sobie wziac do serca ;) :lol:
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Post » Sob wrz 10, 2005 9:24

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :king: