Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Anonymous pisze:hmm hmmm hmmmmmmmmm
nie planuje zostawac na niedziele w Krakowie bo nie chce znowu mamy zostawiac z cala nasza banda
ale moze Milo moze odebrac kota w sobote i go przetrzymac u siebie do czasu wyjazdu???
malawaszka pisze:spoko - w sobotę missieek z Bukowna jedzie do Krakowa busem, a ja kotka mogę przywieźć do niej z Chorzowa - więc transport na raty, ale skutecznytylko ja bardzo bym chciała żeby ktoś się ze mną umówił w schronisku i pomógł w przeprowadzeniu adopcji - żeby nie było problemów - da się załatwić
Emilka pisze:malawaszka pisze:spoko - w sobotę missieek z Bukowna jedzie do Krakowa busem, a ja kotka mogę przywieźć do niej z Chorzowa - więc transport na raty, ale skutecznytylko ja bardzo bym chciała żeby ktoś się ze mną umówił w schronisku i pomógł w przeprowadzeniu adopcji - żeby nie było problemów - da się załatwić
moge sama osobiscie go adoptowac i Ci go przekazac
malawaszko na dgm jestem kacpru![]()
Anonymous pisze:niestety, nie moge kotka przetrzymac w domu u moich rodziców ponieważ mamy jamnika to po pierwsze a po drugie moja mama "nie cierpi" kotównasze ledwo toleruje a bywa i tak rzadko w lublinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 159 gości