Mam dobra wiadomosc - rozeslanie po znajomych linkow ze strona na Allegro o Misi przynioslo efekty: u znajomych znajomych znalazl sie domek dla Misi Domek musi sie jeszcze dowiedziec, jaki jest stan zdrowia Misi i jakie zwyczaje "toaletowe" ma panna Misia i jesli okaze sie, ze Misia radzi sobie swietnie w 4 scianach, to czeka ja przeprowadzka do Poznania
Jutro bede wiedziala wiecej na temat domku, to dam znac.
Byle tylko nie zpeszyc
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."
Ja tez trzymam kciuki
Boję się o kuwetkę...ale to naprawdę mądra dziewczyna chyba można nauczyć dorosłego kota korzystania z kuwety?
Oczywiście najpierw będę musiała Miśkę przetestować , ale to dopiero w następnym tygodniu, jak mi się pokój zwolni(myślę ,że domownicy wyrażą zgodę...bo Miśka jest bliska nam wszystkim)
Jeju...żeby tylko się udało!
Mircea jestes wspaniala.
Krawatka , Niunius i Burasia byly brane z podworka jako dorosle majace po 2-3 lat i nie bylo zadnych problemow z kuweta. One wiedzialy od razu ze tam trzeba isc zalatwiac swoje potrzeby. Ja to nie mialem zdnych problemow nawet gdy pisaek zmienialem na inny. Zawsze byla akceptacja.
Mircea.. cudownie by było !! Myślę że Misio szybko załapie o co chodzi z kuwetkowaniem.. A ten domek fajny jest? Bedzie pisał co słychać u Misia? No niech moja ulubiona panienka znajdzie wkońcu ten dobry domek..