kotki do oddania

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 04, 2005 18:47 kotki do oddania

Witam,
Mam bardzo ważną wiadomość. Sa trzy kotki do oddania- teraz żyja w strasznych warunkach i zagrażaja im ludzie którzy utopili ich starsze rodzeństwo. Domu szuka czarna kotka 3,5mies, kotek grafitowy 2,5 miesiąca, i 6 tyg maleństwo - biało- bure z różowymi poduszkami - kocurek. Jego siostrzyczka ma już u mnie domek, ale pozostałych kotków nie moge wziąć. Pomóżcie znaleźć im bezpieczne miejsce. Kotki mieszkają poza Warszawą ale w Warszawie dowiozę je do przyszłego właściciela.
Crasnal

Post » Nie wrz 04, 2005 19:24 kotki SOS

Proszę pomóżcie kociakom - szukam dla nich domku na wszelkie możliwe sposoby..

crasnal@o2.pl.
Crasnal

Post » Pon wrz 05, 2005 6:39

To są kociaki z różnych miotów - sądząc po ich wieku.
Czy masz kilka kocic ?
Gość

Post » Pon wrz 05, 2005 10:22

Kotki są dziećmi dwóch różnych kotek. Tym młodszym nic oprócz mrozu nie grozi gorzej ze starszymi kociakami. Kotki nie są moje to zwierzątka błąkające się na wsi gdzie mieszka moja koleżanka ( matka starszych kociąt ) i bezdomnej kotki z Warszawy z Białołęki (młodsze kociaki). Kotki starsze jutro przyjada do mnie do domu ale to może być tylko domek zastępczy Bardzo proszę pomóżcie znaleźć prawdziwy !!!
crasnal@o2.pl

Post » Pon wrz 05, 2005 11:49

czy można liczyc na zdjęcia maluchów? Na pewno było by łatwiej
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Wto wrz 06, 2005 17:49

Przede wszystkim należy wysterylizować matki- jak najszybciej. Jestem w stanie pomóc w załatwieniu tańszego, a nawet bezpłatnego zabiegu na terenie Warszawy.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09