Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
annskr pisze:A może faktycznie zrobić taki obszar jak kociarnia dla kotków, które znalazły dom i tam je przenosić? Zmniejszyłoby to tłok na kociarni, zostałyby tam tylko koty potrzebujące - teraz nie zawsze z tytułu wątku wynika obecna sytuacja kociaka.
A poza tym na pewno byłoby to pole wiadomości tylko optymistycznych - tak jak teraz w amicusie w okienko "znalazły dom"
Powyższy temat pod rozwagę decydenów
annskr pisze:A może faktycznie zrobić taki obszar jak kociarnia dla kotków, które znalazły dom i tam je przenosić? Zmniejszyłoby to tłok na kociarni, zostałyby tam tylko koty potrzebujące - teraz nie zawsze z tytułu wątku wynika obecna sytuacja kociaka.
lidiya niezalogowana pisze:Jesli masz ochote cos takiego poczytac- serdecznie zapraszam na www.fundacjakot.prv.pl do dzialu URATOWANE ZWIERZAKI
mar9 pisze:lidiya niezalogowana pisze:Jesli masz ochote cos takiego poczytac- serdecznie zapraszam na www.fundacjakot.prv.pl do dzialu URATOWANE ZWIERZAKI
Zajrzałam na tą stronę, kotuchy słodziutkie, właśnie czegoś takiego brakuje mi na tym forum - historii z happy-endem "w pigułce", ponawiam więc moją prośbę do administratorów - proszę o założenie takiego wątku na miau
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 143 gości