Na pewno by tez się chwaliła: "Ci dwaj tam na dole to moi bracia"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kura1336 pisze:A Zuza wystrzeliłaby się na księżyc i popijając drogę mleczną przez słomkę puszczałaby nam oczkai patrzyła z góry jak banda ASA opanowuje Wawę, Poskę, Europę i cały świat!!!!
Na pewno by tez się chwaliła: "Ci dwaj tam na dole to moi bracia"
Oberhexe pisze:Aga1 pisze:Oberhexe pisze:Gacusiowa Mama pisze:Aga, no gratulacje - wiecej kocich wariatunciow bedzie na forumie
a ja juz za 2 tygodnie jade po malude
Nie wytrzymałabyś do 6 miesiąca, co?
6 miesięcyToż to nieuzasadnione okrucieństwo w stosunku do nowych właścicieli
O ile pamiętam, to Gacusiowa sama chciała tyle ambitnie czekać, dla dobra kici (co jest godnym najwyższej pochwały dowodem niewiarygodnego wprost samozaparcia)![]()
Ja czekałam, aż mała będzie miała wszystkie szczepienia (na spokojnie) + kwarantanna poszczepienna. Wystarczyło
kura1336 pisze:Przez ostatnie dwa miesiące nauczyłam się, że małe kotki potrafią drapać, fuczeć i gryźć oraz tego, że wystarczą dwa małe kotki, aby łazienka wyglądała jakby przeszło przez nią tornado. To strach nawet pomyśleć co mogę zrobić dwa małe, ABISYŃSKIE kotki![]()
Gdyby do bandy AA dołączył Smysiek i zmieniliby się w bandę ASA, prezydent Wawy zarządziłby ewakuację miasta![]()
Maggda pisze:No cudny. A jaki maleńki
.
A ja już nie mogę się doczekać relacji z placu boju jak Apollo będzie już u was. Bo Aton to jakoś ostatnio chyba niestety dorósł
![]()
Oberhexe pisze:Aga1 pisze:Oberhexe pisze:Gacusiowa Mama pisze:Aga, no gratulacje - wiecej kocich wariatunciow bedzie na forumie
O ile pamiętam, to Gacusiowa sama chciała tyle ambitnie czekać, dla dobra kici (co jest godnym najwyższej pochwały dowodem niewiarygodnego wprost samozaparcia)![]()
Ja czekałam, aż mała będzie miała wszystkie szczepienia (na spokojnie) + kwarantanna poszczepienna. Wystarczyło
Gacusiowa Mama pisze:Apollo cudny
ej ej ej, ja chcialam czekac z wystawianiem sie do 6go miesiaca (co do czego z reszta tez zdanie zmienilam) - jakies takie niedomowienie
no bo jak mozna czekac JESZCZE 3 miesiace na cos TAKIEGO???
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Kankan i 66 gości